Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Ferry Doedens haalt uit naar Koen Kardashian: “hij heeft zijn horloge verkocht voor Cocaïne”

Koen Pieter van Dijk (beter bekend als Koen Kardashian) is alweer een tijdje clean in Nederland. Toch lijkt het erop dat drama deze queen maar blijft achtervolgen. Een tijdje geleden werd zijn vuile was alweer opgehangen op het juice-kanaal van Yvonne Coldeweijer en nu lijkt het weer raak te zijn. Ook Ferry Doedens lijkt genoeg te hebben van de leugens van Koen. Hij doet namelijk een nogal opmerkelijke onthulling bij RUMAG.

Ferry Doedens haalt flink uit!

Ferry Doedens over relatie met Koen Kardashian

Als jij helemaal in de wereld van BN’ers zit, weet je dat Ferry Doedens en Koen Kardashian in een ver verleden goede vrienden waren. Toch lijkt deze liefde compleet weg te zijn, want de mannen hebben al meerdere keren uitgehaald naar elkaar. Nu is het de beurt aan Ferry Doedens en hij vertelt bij RUMAG uitgebreid over zijn relatie met Koen Kardashian.

In een YouTube-video van RUMAG wordt Ferry Doedens gevraagd naar zijn relatie met Koen. Koen Kardashian heeft namelijk een boek geschreven en daarin vertelt hij dat Ferry bij hem was tijdens de avond dat zijn horloge werd gestolen. Daarnaast vertelt Koen uitgebreid over hoe Ferry hem totaal niet steunde na deze traumatische gebeurtenis.

Koen Kardashian is helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer en roept volgers op om haar account te rapporteren

Horloge verkocht

Ferry Doedens bevestigt dat de twee geen vrienden meer zijn. Koen benoemt Ferry in zijn boek en Renee en Fawry vragen waarover dit precies gaat. Ferry antwoordt: “Dit was bij de gay pride in Londen. Toen op een gegeven moment was hij achterna gezeten door mensen en was hij bestolen van zijn horloge en ik zou er toen niet voor hem zijn geweest.”

Toch onthult Ferry dat hij denkt dat het horloge van Koen helemaal niet is gestolen. “Ik kan dit gewoon in een zin ontkrachten: die jongen heeft toen gewoon zijn horloge verkocht voor cocaïne denk ik en ik heb hem nooit gesproken daarna. Ik was met hem, maar hij heeft mij niet als eerste benaderd,” vertelt hij.