Audrey Garot
Audrey Garot Drankjes 16 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

HEMA verkoopt ‘pepernoten bier’ en dit wil je proberen

Het duurt nog eventjes voordat Sinterklaas weer in ons land komt, maar de pepernoten zijn alweer sinds een tijdje volop te verkrijgen. Er komt steeds meer variatie in de soorten pepernoten, het gaat van appeltaart tot smurfen-smaken. Je kan het zo gek nog niet bedenken. Ook HEMA komt nu met iets nieuws en dat wil je sowieso proberen: pepernoten bier.

OMW naar HEMA!

HEMA verkoopt nu pepernoten bier

Voor de zoetekauwen onder ons zijn de aankomende maanden natuurlijk echt geweldig met alle feestdagen op komst. Halloween is om de hoek en hierna gaan we door met het Sinterklaasfeest met de verschillende soorten pepernoten. Daarnaast kunnen we de feestdagen kerst en oud & nieuw natuurlijk ook niet vergeten.

Speciaal voor alle pepernoten-fans heeft HEMA nog iets extra’s op de markt gebracht voor het Sinterklaasfeest, namelijk pepernoten bier. Dit moet je toch proberen?! Vooral als jij gek bent op bier én van pepernoten houdt, dan is dit het perfecte drankje voor jou. It’s the best of both worlds.

Bierbrouwerij HOOP

Samen met de Zaanse bierbrouwerij HOOP heeft HEMA dit heerlijke drankje gelanceerd. Volgens HEMA is dit een rijk en kruidig biertje en is de bier vol van smaak met karakteristieke pepernoot aroma’s. Je kan deze versnapering dus kopen voor maar € 11,- en dan heb je er meteen vier! De pepernoten bier is dus alleen te verkrijgen in een giftset van vier stuks en ze zijn helaas niet los te koop. Maaar dat is natuurlijk helemaal niet erg, op deze manier kan je samen met je vrienden dit biertje proberen op bijvoorbeeld pakjesavond. Of eerder natuurlijk, als jullie niet zo lang meer kunnen wachten. Je kan dit biertje bijvoorbeeld ook als cadeau geven, want daar is ‘ie voor (en dan hopen dat ze willen delen, duh). Je kan er alle kanten mee op!

Yum! Deze pepernoten-arretjescake wil je liever nog gister maken dan vandaag