Emma Toussain
Emma Toussain Mode 19 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze herfstcollectie van influencer Hanna Schönberg wil je hebben

Nu de zon en warme temperaturen toch echt verleden tijd zijn, moeten we ons maar focussen op de herfst en alles wat daarbij komt kijken. Het leukste: een volledig nieuwe herftgardarobe aanschaffen. En om deze periode goed te beginnen wil je natuurlijk wél weten waar je moet kijken voor de beste items en wij helpen je daarmee.

Hanna Schönberg heeft in samenwerking met NA-KD een collectie uitgebracht en die is perrrrrrrrfect voor de herfst.

Hanna Schönberg x NA-KD

De Zweedse influencer heeft al heel wat collecties met het eveneens Zweedse merk gelanceerd. Toch was ‘t vaak in de zomerse sferen, maar als echte Scandinavische weet ze ook hoe comfy (en warm!!!) blijft en er tegelijk toch modieus uit ziet. Dat is af en toe nog wel eens lastig, maar als iemand het kan is zij het wel.

Het belangrijkste in de herfst? Een goeie jas. Deze lange jas mét riem is prachtig en past eigenlijk wel bij elke outfit.

NA-KD
NA-KD

Daarnaast zal je hier en daar ook wel een feestje of diner hebben, waar een goede zwarte lange jurk niet kan ontbreken.

NA-KD
NA-KD

Ook is de denim rok natuurlijk niet meer weg te denken uit het modebeeld, dus die moeten we ook in herfstige variant hebben.

NA-KD
NA-KD

Ook déze winkel heeft hele lekkere items

Een herfstgardarobe is misschien wel het leukst van allemaal omdat je met zo veel verschillende laagjes kunt spelen. Wij zijn helemaal fan en we kunnen het dan ook niet laten om nu al een beetje rond te kijken naar alles wat we willen hebben. 21 september? Kijk maar uit, onze digitale winkelmandjes zitten al helemaal vol. Nu is MANGO slaying the fashion game op het moment, wat betekent dat ze zó veel leuke dingen hebben. En omdat we jullie dat niet willen onthouden, zetten we al onze favo items op een rij: een hele mooie leren jas bijvoorbeeld.

Zit jij met je hoofd al bij de herfstvakantie? 6 bestemmingen voor je volgende reis