Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 22 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is 22-02-2022: zo haal jij het meeste uit deze speciale dag

Het is je vast niet ontgaan: ‘t is vandaag wel een hele speciale datum, namelijk 22-02-2022. Dit heet een palindroomdag: dé dag waarop de datum er van links naar rechts en van rechts naar links er precies hetzelfde uitziet. Veel mensen willen stappen vandaag in het huwelijksbootje of hopen te nog nét te bevallen. Iets waardoor deze speciale datum vastgelegd wordt. Heb jij niks bijzonders op de planning staan, maar wil je toch weten hoe het het meeste uit deze dag kan halen?

Wij vertellen het je.

Palindroomdag

Het getal 22 is in numerologie een meestergetal. Volgens de Vollemaankalender staat het voor het samenbrengen van het spirituele en het materiële. Meestergetal 22 brengt diepgaande inzichten, is evenwichtig, gestructureerd en volhardend in het volbrengen van deze bijzondere taak. De speciale datum van vandaag zit vol met het getal twee en moet dan ook zorgen voor extra kracht. Het getal 0 staat juist voor een nieuw begin. Ook wel fijn toch?

Engelengetal

Als jij je wel eens bezig houdt met manifestatie heb je vast wel eens gehoord van ‘angel numbers’, oftewel engelengetallen. 111 is zo’n getal, daarom doen veel mensen een wens als ze 11:11 op de klok zien staan. Maar 222 ook is ook een engelengetal. Het staat voor vertrouwen, hoop, balans en samenkomst. Dit kan je doorvertalen naar je carrière, je liefdesleven of persoonlijke groei. Probeer deze getallen niet te forceren want als je ze ziet, dan zie je ze met een reden.

Kijk jij op de klok?

Zie jij op dinsdag 22 februari 2022 de klok op 22:22 staan? Dan heb je mazzel. Dit is namelijk een signaal van jouw ‘engelen’. Zie je het toevallig op je telefoon? Maak een screenshot en bewaar ‘m goed. Mocht je dit tijdstip bewust meemaken kan je dit gebruiken om te manifesteren.

Je hoeft niet alleen maar klaar te zitten om acht voor half elf. Deze hele dag is speciaal en veel TikTokkers proberen stil te staan bij deze datum. Ze vertellen ons hoe je deze speciale dag kunt invullen en geven ons meer inzichten in hoe we kunnen manifesteren.

@athenascrystals

#astrologytiktok #2222 #222portal #manifestation #spiritualtiktok #LinkBudsNeverOff #manifestingmethods

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

@goddessgiving

Do you know The meaning of 2/22/22 #numerologymeaning #higerself @goddessgiving #ascensionsymptoms#ascensionpower #222portal #5d#ascensionportal

♬ original sound – 👼 GODDESS GIVING 👼

@electrasoul444

angel number breakdown 🤍 #electrasoul #angelnumbers #111 #999

♬ A moist healing song – Nez Tunes

@teresasanxhez

#2222022 #fyp

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Ben je niet zo spiritueel ingesteld? Sta dan wel even stil bij deze dag.. want er zijn deze eeuw maar 29 palindroom-dagen. Bijzonder is ‘t dus wel!

6 signalen dat jouw crush je leuker vindt dan gedacht