Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 22 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG! Komt er een Nederlandse versie van Too Hot To Handle?

Waarschijnlijk heb je het derde seizoen van Too Hot To Handle net uitgekeken en ben je alweer toe aan een nieuw seizoen. Wij wel. Voordat seizoen 4 van de Amerikaanse serie uitkomt, moeten we nog wel even wachten. Maar.. wat horen we nou? Komt er een Nederlandse versie van Too Hot To Handle?

Dat zou wel heel leuk zijn.

Too Hot To Handle

Als je niet bekend bent met de serie Too Hot To Handle, hier een kleine omschrijving:

In deze realityserie gaan leven sexy singles samen in een prachtige, exotische villa. Twist: de singles mogen geen seks met elkaar hebben en ook niet met elkaar zoenen. Doen ze dit wel? Dan worden ze gestraft door een kegelvormige robot genaamd Lana. De straf houdt in dat er boetes worden afgetrokken van het totale prijzengeld, wat 100.000 dollar betreft. De bedoeling is dat de deelnemers een liefdesconnectie krijgen. Ook denken de deelnemers dat ze mee doen aan een andere serie dan aan Too Hot To Handle maar dit krijgen ze pas te horen als ze in de villa aankomen.

Nederlandse versie

Roddelkanaal Juicechannel denkt te weten dat er een Nederlandse versie van de serie komt. Bronnen zouden dit ook al hebben bevestigd. Ook de opnames, die 6 weken zouden duren, zouden al afgerond zijn. Wij zijn heel benieuwd of er echt een Nederlandse versie komt en dan vooral wie de Nederlandse Francesca & Harry, Emily & Cam en Beaux & Harry zullen worden.

Opfrisser nodig van seizoen 3?

Of de Nederlandse versie echt gemaakt is of gaat worden weten we niet en hoe de deze versie er dan uit zal gaan zien is ook een mysterie. We houden jullie op de hoogte! Tot die tijd, kunnen jullie seizoen 1, 2 en 3 bingen.

OMG: datingshow Are You The One? krijgt een Nederlandse versie- en je kunt je nu opgeven