Audrey Garot
Audrey Garot Reality 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Aha! Hierom wordt ‘de daad’ in Lang Leve de Liefde nooit uitgezonden

Wij zijn gek op datingprogramma’s zoals Lang Leve de Liefde. Twee mensen worden door het programma aan elkaar gekoppeld en dan moeten ze maar kijken of ze elkaar überhaupt kunnen uitstaan. Vaak is het geen match en gaan ze allebei weer als single naar huis, maar heel af en toe lijken ze dan echt de liefde te hebben gevonden. Toch blijft het altijd wel erg rustig onder de dekens, als jullie snappen wat we bedoelen. Zouden de deelnemers daar dan nooit seks hebben?!

We krijgen eindelijk eens wat duidelijkheid.

Hebben de deelnemers in Lang Leve de Liefde nooit seks?!

In het programma Lang Leve de Liefde zien we dat er toch wel regelmatig wordt gezoend. Alleen we hebben nog nooit gezien dat deelnemers daadwerkelijk seks met elkaar hebben gehad. Doen ze dit dan niet tijdens het programma? Ook al vinden ze elkaar zó leuk? In de BLVD Podcast van RTL Boulevard kwam het programma Lang Leve de Liefde ter sprake en daar deed Luuk Ikink een bijzondere uitspraak over: “Er werken hier diverse mensen die aan het programma meewerken, zogenaamde spotters. Ze bekijken de volledige 24 uur en kiezen dan momenten die leuk zijn om in de aflevering te verwerken. En het blijkt dat er toch heel wat gaande is tussen de lakens, alleen dat wordt niet uitgezonden!”

Om deze reden wordt ‘de daad’ niet uitgezonden

Seks hebben ze dus zeker wel, maar het wordt gewoon niet uitgezonden. Luuk vertelt ook waarom dat zo is: “Dat is dus omdat Lang Leve de Liefde om zeven uur in de avond wordt uitgezonden en op dat tijdstip mag dit op de Nederlandse televisie niet worden uitgezonden. Dat vinden ze ordinair, ook omdat er kinderen kijken.” Aha, dat is eigenlijk best logisch. It makes sense now!

Rob Goossens vindt dit totale onzin: “Je zou bijna zeggen ‘maak een extended version’ van Lang Leve de Liefde voor een late avond aflevering’. Dit houdt misschien mensen tegen om mee te doen, aan de andere kant zijn er nu ook mensen die voordelen zien. Als je van bil gaat wordt het niet eens uitgezonden.”

Tina de Bruijn belandt voor het eerst niét in de gevarenzone in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik had het eigenlijk opgegeven’