Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Masturberen kun je leren! Les 1: Clitoris ontdekken

Misschien ben je nog niet toe aan seks-seks. Maar ook al ben je dat wel en heb je al de tijd van je leven gehad met één of meerdere mannen, soms wil je gewoon wat tijd voor jezelf, met jezelf. Zelfbevrediging is niets om je voor te schamen. Het is juist hartstikke lekker.

Soloseks doe je zo

Toch vraag je je misschien af hoe je jezelf nou het handigst, snelst, lekkerst tot een hoogtepunt kunt brengen. Of hoe dat nou eigenlijk moet, masturberen als vrouw.

Om meteen antwoord te geven op die laatste vraag: niets moet. Wat jij lekker vindt, is helemaal persoonlijk. Maar we hebben wel drie lessen waardoor je beter kunt ontdekken wat voor jou werkt. Vandaag les 1: De clitoris ontdekken.

Hoe vind je je clitoris?

Als je masturberen ziet als een techniek, dan is het belangrijk om eerst het gereedschap beter te leren kennen. Hoe werkt het, hoe reageert het, maar als eerst: waar ís het gereedschap?

Daarom is bet belangrijk om de clitoris te leren kennen. Je clitoris is je genotsknopje, daarom wil je dit plekje sowieso ontdekken. Als je je clitoris nog niet hebt ontdekt, hoef je niet in paniek te raken. Wij gaan je helpen.

Je clitoris is een orgaan dat voor een deel verstopt zit in je lichaam. Vanaf de buitenkant zie je alleen een klein knopje. Als je een spiegeltje pakt zul je ‘m waarschijnlijk snel ontdekken. Hij ligt boven je plasbuis en vagina-opening.

Masturberen als vrouw = Experimenteren en ontdekken

Als je je clitoris hebt gevonden, kun je ‘m voorzichtig aanraken. Dit kan heel gevoelig zijn. Of misschien vind je het meteen al heel prettig. Als je een beetje vochtig bent, voelt het waarschijnlijk fijner. Experimenteer een beetje, alleen zo zul je ontdekken wat je lekker vindt.

Nu vraag je je natuurlijk af: en wat nu, nu je je clitoris hebt gevonden? Meteen jezelf vingeren?

Rustig aan. In bed hoef je niets te haasten. Op die vragen geven we morgen antwoord.

En eh, alvast veel plezier vanavond 😉

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.