Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 6 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit is hoeveel Mascha Feoktistova verdient aan campagnes

Dat influencers flink wat geld binnenhalen, dat is niets nieuws. YouTuber en Instagrammer Mascha Feoktistova a.k.a. Beautygloss timmert al jaren aan de weg – en is daardoor één van Nederlands grootste influencers. Benieuwd wat zij verdient? Lees dan snel verder.

Het inkomen van influencers blijft altijd iets interessants, vooral omdat er lange tijd erg geheimzinnig werd gedaan erover. Nu deelt de 36-jarige Mascha in een open video wat zij verdient per campagne.

Dit is hoeveel Mascha Feoktistova verdient aan campagnes

In haar nieuwe video bespreekt Mascha alles rondom het thema business. En daar hoort natuurlijk ook het inkomen bij. Mascha is één van de eersten die openlijk spreekt over de bedragen die aan haar betaald worden voor campagnes – onwijs verfrissend.

Niet alleen het ‘influencen’ levert haar geld op, daarnaast verdient ze ook aan de verkoop van haar boek, haar planner en de verhuur van haar vakantiehuis in Amerika.

De brandende vraag: hoeveel vraagt Mascha voor een campagne? Voor een campagne die een jaar loopt is het niet gek om €100.000 te vragen, zegt Mascha. “Weet dat daar wel veel content voor wordt gemaakt natuurlijk. Maar ik vind het zelf ook wel fijn om voor een langere tijd met een merk samen te werken” vertelt ze in de video.

Mascha en Gregor kopen huis in Amerika

De twee komen regelmatig in Amerika en ze steken het niet onder stoelen of banken: ze zijn gek op dat land. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en dat spreekt ze dan ook zo aan. Inmiddels zijn ze ouders geworden van dochtertje Mila en de kleine meid mag mee op reis. Het gezin was een tijdje in Amerika omdat ze graag wilden onderzoeken of het mogelijk zou zijn om daar een huis te kopen. En ja hoor: het is ze gelukt! Mascha plaatst vandaag een foto op Instagram met de tekst dat ze erin zijn geslaagd om een huis aan te schaffen. Het crèmekleurige huis staat in Orlando (Florida) en ze zijn MEGA blij.