Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 2 jan 2023
Leestijd: 6 minuten

Wat staat je deze maand te wachten? Dit is jouw horoscoop van de maand januari

Het is weer januari en dat betekent dat het nieuwe jaar is begonnen. We hebben allemaal goede voornemens; we willen meer sporten, gezonder eten en ga zo maar door. Maar ga je dat volhouden en wat staat jou nog meer te wachten deze maand? Je leest het in de horoscoop van januari.

New year, new me!

Dit is jouw horoscoop van de maand januari

Horoscopen; de één leest het dagelijk, de ander gelooft er niet in. Maar hoe leuk is het om te lezen wat de sterren in januari voor jou in petto hebben? Dat lees je hieronder.

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw jaar begint goed, want in januari komt er heel veel moois op jouw pad. De laatste tijd voel jij je niet helemaal jezelf, maar deze maand ga jij jezelf weer echt terugvinden en staat er heel veel geluk op je te wachten. Ook gaat er op je werk iets veranderen. Je krijgt een misschien een hogere functie of meer loon, maar het is belangrijk dat jij erover gaat praten met je werkgever. Als laatste zul je nieuwe mensen ontmoeten deze maand die je waarschijnlijk lang bij je zult dragen.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij gaat dit jaar met een frisse blik tegemoet. Je carrière zal in januari een flinke boost krijgen, aangezien je deze maand meerdere mensen ontmoet die je verder kunnen helpen. Dit geeft jou het netwerk waar je wat mee kan en zo heb je meer kans op slagen. Deze maand zul je iets minder goed op je geld letten, maar je geeft het wel uit aan belangrijke dingen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je hebt het de afgelopen tijd erg rustig aan gedaan en dat heeft je heel goed gedaan. Je hebt alles op een rijtje kunnen zetten en je hebt je doelen voor het komende jaar bepaald. Toch is het goed om nu weer aan de slag te gaan en je te focussen op het nieuwe jaar. In januari heb je geen last van bad vibes, want alles wordt een stuk luchtiger en vriendelijker dan normaal. Toch kan je wel ineens heel anders naar je partner gaan kijken, hopelijk zorgt dat niet voor problemen binnen jullie relatie..

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het wordt tijd dat je niet meer klakkeloos ergens aan begint, maar dat je eerst ergens goed over na gaat denken. De afgelopen tijd heb jij je een beetje eenzaam gevoeld, maar dit komt vooral doordat je door een helingsproces bent gegaan. Op 12 januari zal dit gevoel eindelijk (na twee maanden) verdwijnen en dat kan enorm bevrijdend voelen. Toch is het belangrijk om nog steeds veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling te besteden en om goed voor jezelf te zorgen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het is belangrijk om alles op een rijtje te zetten. Dit kan heel erg moeilijk zijn, vooral als je daarvoor iets heel belangrijks moet opgeven. Toch is het ontzettend belangrijk om te doen, dit brengt je uiteindelijk namelijk veel verder. In januari brengen de sterren veel eenheid en rust binnen je relaties en je zult merken dat dit je relaties heel goed zal doen. Wel wordt het tijd om voor jezelf na te denken wat jij belangrijk vindt in je leven; wat zijn je doelen en je dromen?

Maagd (23 augustus – 22 september)

Luister naar je gevoel en wees vooral niet bang om nieuwe dingen te proberen. Je nieuwe hobby of vaardigheid zal wel eens een succes kunnen worden, maar je moet het wel durven. Ook het samenwerken op de werkvloer zag jij voorheen niet zo zitten, maar deze dingen lijken te veranderen in januari. En er is ook helemaal niks mis met samenwerken, op deze manier kunnen jullie je krachten bundelen en kan er iets heel moois ontstaan.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

In januari zullen de zaken even op nul gezet worden als het gaat om financiën en je partner/gezin. Jullie willen misschien het huis renoveren of je bent misschien zwanger van een kindje. Dit komt doordat je deze maand te maken krijgt met creativiteit en vruchtbaarheid. Het hoeft niet meteen te betekenen dat je zwanger bent, het kan bijvoorbeeld ook te maken hebben met je werk. Op je werk zal je misschien een ouderfiguur worden voor iemand die er net begint.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Iets wat je goed doet, is jezelf omringen met mensen die echt alleen het beste met je voor hebben. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren. In januari gaat er iets heel belangrijks gebeuren. Dit kan te maken hebben met je relatie, maar ook met je financiën. Ook begin je steeds meer na te denken om te verhuizen, je wilt namelijk een plek die je écht thuis kunt noemen. Grijp alle kansen aan die op je pad komen en wie weet heb jij binnenkort wel een eigen huisje.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Stabiliteit wordt aankomende maand steeds belangrijker voor jou. Je gaat in januari ook meer over je eigen financiën nadenken en dit zorgt er uiteindelijk voor dat je wat meer op je geld gaat letten. Eerst was je hier niet zo mee bezig, maar nu alles duurder wordt, is het tijd om toch een beetje op de kleintjes te letten. Ook je relaties worden weer aangewakkerd en hierin zal iets heel moois gebeuren.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Januari is jouw geboortemaand, maar dat betekent niet dat het allemaal soepel verloopt. Deze maand verloopt voor jou namelijk een beetje stroef. Dit heeft voornamelijk te maken met jezelf, je laat namelijk kanten van jezelf zien die je liever niet toont. Dit gaat helaas ten koste van jouw relaties. Ook wordt het een emotionele maand voor jou, aangezien je de duidelijkheid zult krijgen waar je misschien niet op had gehoopt. Gelukkig kan je hierna wel eindelijk een vervelend hoofdstuk afsluiten en een frisse start maken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ook jij maakt je klaar voor je zonneseizoen. Je keek niet graag terug naar het verleden, maar in januari sluit je er eindelijk vrede mee. Je zult deze maand een hoop rust nemen, omdat je merkt dat je hieraan toe bent. Tijdens deze pauze zul jij ook na gaan denken over de minder leuke dingen in jouw relatie met je partner. Toch komt later in de maand het geluk weer aan jullie kant en zal de liefde jullie veel mooie dingen brengen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je bent erachter gekomen dat het belangrijk is om je met oprechte mensen te omringen. Dit is dan ook waar jij je in januari mee bezighoudt. Je zult je vriendschappen beoordelen, vriendschappen verbreken, maar je maakt deze maand ook nieuwe vrienden. Het is hierbij belangrijk dat je altijd je eigenwaarde en zelfvertrouwen voorop stelt. Blijf jezelf en neem ook lekker wat tijd voor jezelf, want dit zal je goed doen én dit heb je ook enorm verdient.

7 dingen die vroeger heel normaal waren, maar nu (bijna) niet meer gebruikt worden