Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Voor de nodige reisinspiratie: Lizzy van der Ligt komt met een boek over Ibiza!

Hoewel rondstruinen op de hippiemarktjes of chillen met een cocktail in je hand aan zee op Ibiza er voorlopig nog niet in lijkt te zitten, mogen we wel alvast wegdromen bij die gedachte. Wat je daar nog voor nodig hebt? Het nieuwe boek van influencer Lizzy van der Ligt!

Zij komt namelijk met een boek over Ibiza.

Ibiza Stories

Ibiza is al jaaaren een populaire vakantiebestemming. En wie influencer Lizzy van der Ligt al langer volgt, weet dat zij daar ook maar al te graag komt. Niet gek ook, ze is namelijk deels opgegroeid op het eiland en kent de plekjes waar je echt moet zijn.

Gelukkig voor ons heeft ze nu alle hotspots verzameld in haar nieuwe boek Ibiza Stories. En dat niet alleen. Naast de tofste (onontdekte!) plekjes, strandjes, restaurants en winkels, vertelt ze ook over Ibiza toen ze jong was en de unieke bewoners. Denk jij wat wij denken? Dit hebben we nodig!

Ook in de winter

Waar veel mensen vooral in de zomer aan Ibiza zullen denken, lees je in het boek Ibiza Stories ook waarom het juist in de winter een go-to is. Het boek is perfect voor iedereen die ooit van plan is naar Ibiza te gaan en als je dat nog niet van plan bent, ben je dat na het lezen van het boek wel.

Lizzy van der Ligt

Lizzy noemt het boek Ibiza Stories zelf ‘een boek voor fashionista’s en gezinnen, voor party people en rustzoekers, voor levensgenieters en reisfanaten. Kortom, voor iedereen die zin heeft om Ibiza te ontdekken. Ik garandeer je dat je met dit boek een ultieme vakantie beleeft, of heerlijk even wegdroomt, waarbij je alle kanten van het eiland ziet.’

Dat zeggen we, dit boek hebben we nodig. We moeten er nog wel heel even op wachten. Vanaf 29 april is het boek verkrijgbaar, en wordt uitgegeven door Spectrum.