Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 2 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Waaah! De IKEA organiseert nu ook high tea’s voor jou en je bestie voor maar 6 euro

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom het een feestje is om naar de IKEA te gaan. De Zweedse balletjes, knapperige hotdogs en zoete bananenmilkshakes zijn echte guilty pleasures, en je komt er natuurlijk om je interieur een boost te geven. Maar wist je al dat de IKEA ook activiteiten organiseert? Je gaat nooit alleen maar naar de IKEA om wat nieuwe items voor je woning te scoren. Bijna iedereen maakt een pitstop bij het restaurant om een klassiek IKEA menu te nuttigen. Maar er is meer, want de IKEA organiseert nu ook high tea’s voor jou en je bestie.

Uitgebreide IKEA high tea

Je kunt je er misschien niet zoveel bij voorstellen, maar de high tea ziet er echt super lekker uit, met onder andere kaneelbroodjes, Daim cakejes en belegde sandwiches. Je krijgt na afloop ook nog eens gratis het IKEA FIKA kookboek cadeau, score.

Tot nu toe staat dit event alleen nog maar bij de IKEA in Manchester op de agenda voor 28 en 29 mei. De high tea was mega snel volgeboekt. De winkel gaat hopelijk zo snel mogelijk het concept uitbreiden nu het succes zo enorm groot blijkt te zijn.

Activiteitenlijstje

Op deze pagina kun je de activiteiten van de IKEA in Nederland in de gaten houden. Wij zitten er in ieder geval bovenop.