Audrey Garot
Audrey Garot Love & Seks 28 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Aha! Door middel van deze 8 stappen maak je indruk op je crush

We kennen het allemaal wel; we hebben een crush op die ene jongen waarmee we op school zitten of samen mee werken, maar we hebben geen idee of hij ons überhaupt ziet staan.. En dat terwijl we hem zóó leuk vinden. Daarom helpen we jou een handje. Door deze 8 stappen uit te voeren, maak je sowieso indruk op je crush!

You can thank us later.

Door middel van deze 8 stappen maak je indruk op je crush

We hebben allemaal wel eens een crush op iemand. Soms is het een onmogelijke crush, zoals op Alfie en Gabriel uit Emily in Paris, maar laten we het daar maar niet over hebben.. Als jij wél iemand hebt waar je indruk op wilt maken, kan je dat doen door middel van deze 8 stappen.

1. Vraag hem om iets kleins voor je te doen

Als je je crush vraagt om iets kleins voor je te doen, zal hij onbewust positieve gevoelens met jou associëren. Vraag dus niet meteen om een heel groot gebaar, maar vraag bijvoorbeeld aan hem of hij jou ergens mee kan helpen. Op deze manier hebben jullie ook meteen wat tijd samen. Win-winsituatie dus!

2. Lach om zijn grappen (ook al zijn ze niet altijd even leuk)

Als we samen met iemand lachen, voelen we ons ook sneller aangetrokken tot iemand. Probeer dus af en toe om de grapjes van je crush te lachen, maar overdrijf niet. Als je heel overdreven lacht, gaat hij het misschien wel raar vinden en dan ben je nog verder van huis..

3. Kijk samen naar een scary movie

Oké, dit kan misschien nog wel redelijk moeilijk zijn. Vooral als je bijvoorbeeld niet bevriend bent met je crush. Toch kan dit wel een hele slimme aanpak zijn, want adrenaline zorgt voor aantrekkingskracht. Kijk dus samen een scary movie en kruip nog lekker tegen ‘m aan als het eng wordt!

4. Houdt een warm drankje vast

Uhmm, ja.. Dit is misschien iets wat je niet snel verwacht en eerlijk gezegd waren wij ook een beetje verbaasd toen we dit hoorden. Het blijkt namelijk dat mensen andere mensen om hen heen met meer warmte en liefde bekijken als ze een warm drankje vasthebben. Dus helaas voor de meiden onder ons die liever een iced frappuccino drinken, dat wordt de volgende keer een warme chocomel bestellen bij de Starbucks.

5. Doe je crush na

Als jij hetzelfde gedrag vertoont als je crush, schept dit een band. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je hem bij elke beweging en stap precies nadoet. Lach bijvoorbeeld als hij ook lacht. Probeer dit vooral subtiel te doen, want anders wordt het awkward en dat wil je ook niet.

6. Haal geintjes uit

Meisjes plagen = kusjes vragen, toch?! Dit geldt ook andersom. Plaag je crush hier en daar een beetje met een onschuldige grap en sowieso dat hij dit kan waarderen. Dit is namelijk een goede manier om nieuwsgierigheid op te wekken en laat dat nou precies zijn wat je wilt.

7. Raak je crush af en toe aan

Veel van ons weten dit denk ik al, maar we melden het toch nog maar even. Een aanraking kan zijn gevoelens voor jou versterken. Dit betekent niet dat jullie hand in hand door de stad moeten lopen, een subtiele aanraking is al meer dan genoeg. Raak hem bijvoorbeeld aan terwijl je om zijn grapjes lacht en dan sla je twee vliegen in één klap!

8. Spendeer veel tijd samen

Quality time = key. Het is misschien logisch, maar dit wordt nog wel vaak vergeten. Probeer gewoon zoveel mogelijk tijd met je crush door te brengen om elkaar beter te leren kennen en zodat hij jou natuurlijk steeds leuker gaat vinden.

Veel eten, liefde en gezelligheid: zo vierden onze favoriete realitysterren kerst