Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 22 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

6 nieuwe (en knappe!) foto’s van onze favo Emily In Paris-mannen Gabriel en Alfie

Het derde seizoen van Emily In Paris staat sinds gisteren online en als je fan bent heb je waarschijnlijk alle afleveringen al gezien. Ze duren ook maar zo’n 30 minuten, dus je bent er in principe ook zo doorheen. Veel mensen kijken het verhaal voor twee specifieke personages.. en nee, Emily zit daar niet bij. De twee heren, Gabriel en Alfie, zijn razend populair. Vooral bij alle vrouwelijke kijkers, en dat zullen de meesten wel zijn. Jullie ook toch? Om alvast in de feestelijke stemming te komen maken we een lijstje met de leukste en knapste foto’s van dit duo.

Gabriel en Alfie

Ahhhhh ja. De eeuwige strijd om Emily gaat eigenlijk gewoon nog steeds door, ookal is Emily nu officially met Alfie en woont Gabriel samen met Camille. Of nou ja strijd.. de spanning tussen Gabriel en Emily blijft aanwezig, dat is niet zo handig als je een relatie met iemand hebt. Gelukkig staan wij niet in de (hele dure) schoenen van Emily, want die keuze zouden wij ook niet kunnen maken. Wat wij wél kunnen doen, is lekker lang staren naar deze mooie mannen. Daarom zetten wij de leukste foto’s uit het nieuwe seizoen voor je op een rij.

1. Gabriel met zijn knappe Camille. Ja, mooi setje is het wel.

Emily in Paris /Netflix © 2022

2. Serieuze look.. waar zou hij nu aan denken?

Emily in Paris /Netflix © 2022

3. Kijk – Alfie weet hoe hij moet flirten. Met z’n ogen.

Emily in Paris /Netflix © 2022

4. Man in pak, altijd goed.

EIP_306_Unit_02063R
Emily in Paris /Netflix © 2022 Netflix © 2022

5. THAT FACE

Emily in Paris /Netflix © 2022

6. Gabriel in zijn natuurlijke habitat

Emily in Paris /Netflix © 2022

Mocht je nog niet begonnen zijn, het nieuwe seizoen zit vol leuke en vooral messy verhalen, zoals we gewend zijn van onze Emily.

Dit bizarre prijskaartje hangt er aan de outfits van Emily in Paris