Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 22 dec 2022
Leestijd: 5 minuten

Zin in! Déze feestelijke specials verschijnen de komende tijd op televisie

Het is alweer bijna tijd voor de leukste en gezelligste periode van het jaar: de feestdagen. En om alvast helemaal in de stemming te komen, kan je natuurlijk kerstfilms kijken. Maar dat is niet het enige, want er komen de aankomende tijd ook héél veel feestdagen specials op televisie van onze favoriete programma’s!

YAY!

Déze feestdagen specials verschijnen de komende tijd op televisie

We hoeven ons niet te vervelen tijdens de feestdagen. Ondanks dat er nog super veel leuke kerstfilms op de buis komen (en natuurlijk op alle streamingsdiensten), komen er ook een heleboel feestdagen specials op televisie. Dan kunnen we weer genieten van alle kerst én Oud en Nieuw specials van onze favoriete programma’s. En om het allemaal wat overzichtelijker te maken, hebben we hieronder een lijstje gemaakt wanneer we welke feestdagen special kunnen verwachten.

I Can See Your Voice Kerstspecial – 22 december om 20:35 uur op RTL 4

In de kerstspecial van I Can See Your Voice gaan Fred van Leer, Marieke Elsinga en Edsilia Rombley samen met gastjurylid Francis van Broekhuizen op zoek naar deelnemers die niet kunnen zingen. Ondanks dat ze hen natuurlijk willen overtuigen dat ze juist wél kunnen zingen. Natuurlijk staat deze aflevering helemaal in het teken van kerst én zingt Francis aan het einde van de aflevering het duet ‘Oh Holy Night’. Maar wordt dit duet een succes of moet je je oren dichtknijpen? Dat is donderdag 22 december te zien om 20:35 uur op RTL 4.

Kerstappels – 22 december om 20:35 uur op NPO 1

De serie Oogappels is een enorme hit en zelfs jongeren kijken hier graag naar. En omdat de serie zo’n gigantisch succes is, komen ze met een speciale kerstfilm: Kerstappels. In deze film krijgen we te zien hoe de verschillende families de kerst doorbrengen. En het is zeker niet alleen maar super vrolijk en gezellig, want er ontstaan ook genoeg irritaties onderling en zijn er spanningen bij het koken van het kerstdiner. Super herkenbaar allemaal dus. Ook deze feestdagen special Kerstappels kan je donderdag 22 december kijken om 20:35 op NPO 1.

Kerst met de Familie Meiland – 24 december om 20:00 uur op SBS6

De familie Meiland viert kerst dit jaar iets anders dan dat we van hun gewend zijn. Ze vieren kerst dit jaar namelijk op een cruiseschip op de Middellandse Zee. En dat is weer totáál wat anders, maar het wordt sowieso nét zo leuk. Onderweg maken ze een stop in Barcelona om kerstinkopen te doen en ze beleven nog véél meer op het cruiseschip. Kerst met de Familie Meiland is te zien op zaterdag 24 december om 20:00 uur op SBS6. Wij weten wel wat we doen op kerstavond!

All You Need Is Love – 24 december om 20:00 uur op RTL 4

Dit is natuurlijk dé feestdagen special waar we ons ieder jaar weer op verheugen. Alleen vinden onze boyfriends dit iets minder leuk om naar te kijken.. Sorry not sorry! Ook dit jaar zullen we dus weer zien hoe Robert ten Brink samen met zijn team geliefdes, familie én vrienden samenbrengt om met z’n allen kerst door te brengen. Op kerstavond is het weer zover, dan kunnen we genieten van All You Need Is Love om 20:00 uur op RTL 4.

De Alleskunner VIPS Kerstspecial – 25 december om 20:30 uur op SBS6

In de kerstspecial van De Alleskunner VIPS gaan 12 kandidaten de strijd met elkaar aan om de titel ‘de kerstalleskunner’ op zich te nemen. Barry Paf, Henk Krol, Sylvana Ijsselmuiden, Patricia Paay, Teun Föhn, Johnny 500, Tommie Christiaan, Jamie Trenite, Tim Coronel, Eva Simons, Leona Philippo en Dafne Schippers strijden allemaal voor deze titel. Wie zal uiteindelijk ‘de kerstalleskunner’ worden? Dat is te zien op zondag 25 december om 20:30 uur op SBS6.

Oh, Wat Een Kerst! – 26 december om 20:30 uur op RTL 4

In de feestdagen special van Oh, Wat Een Jaar! (nu dus Oh, Wat Een Kerst!) dompelen teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zich onder in het kerstfeest onder leiding van Chantal Janzen. En dat doen ze niet alleen, want ook Nicolette Kluijver én Jamai zullen hierbij aanwezig zijn. Ze hebben hun mooiste kerstoutfit aangetrokken en ze zingen de bekendste kersthits. Als je dan nog niet in de kerststemming raakt, weet ik het ook niet meer. Oh, Wat Een Kerst! is op maandag 26 december te kijken om 20:30 uur op RTL 4.

Kerst met de familie Gillis – 26 december om 20:30 uur op SBS6

Niet alleen de familie Meiland krijgt een eigen kerstspecial, maar we zien ook de familie Gillis kerst vieren. Peter Gillis gaat samen met zijn vriendin Nicol kerst vieren en aangezien dat de laatste kerst wordt in de villa in Neerpelt, moeten het onvergetelijke dagen worden. De hele tuin wordt versiert met lichtjes en ook bezoeken ze nog een kerstmarkt. Dit en nog veel meer zie je in Kerst met de familie Gillis op maandag 26 december om 20:30 uur op SBS6.

The Masked Singer Oud & Nieuw Special – zaterdag 31 december om 21:45 uur op RTL 4

Last but not least: de feestdagen special van The Masked Singer. We hoeven het programma gelukkig niet lang te missen, want precies een dag na de grote finale kunnen we al genieten van de oudejaarsspecial. Ook dit keer gaan de BN’ers zingend, maar compleet onherkenbaar de strijd met elkaar aan in de mooiste kerstpakken. De Oliebol en de Sneeuwpop zien we dit jaar terug, maar ze worden wel in een heel nieuw jasje gestoken. Ook wordt de Klok dit jaar veranderd door het Uurwerk. Daarbij is de Rendier helemaal nieuw en zijn we stiekem al een beetje verliefd op dit pak. Op zaterdag 31 december om 21:45 uur gaan Carlo & Loretta weer de strijd aan tegen Gerard & Buddy in The Masked Singer Oud & Nieuw Special.

Fan van de kerstfilm Falling For Christmas? Op deze locatie hebben ze het gefilmd en je kan er ook zelf naartoe