Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 21 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Fan van de kerstfilm Falling For Christmas? Op deze locatie hebben ze het gefilmd en je kan er ook zelf naartoe

Veel van ons hebben vast al de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas met Lindsay Lohan in de hoofdrol gezien. En hoe kan het ook anders, want de film is een echte hit. Het is een tikkeltje fout en een klein beetje voorspelbaar, maar dat is juist wat een kerstfilm zo lekker maakt om naar te kijken. De film speelt zich af in Aspen en het is allemaal zó mooi dat we eigenlijk wel willen weten op welke locatie ze deze film hebben opgenomen. En wij weten gelukkig waar dit is.

Even een tripje boeken naar de North Star Lodge!

Op déze locatie hebben ze de kerstfilm Falling For Christmas opgenomen

Door deze film te kijken belandt je meteen helemaal in de kerstvibe en wil je eigenlijk meteen een tripje boeken naar de locatie waar deze film is opgenomen. Dat kan, maar helaas is het niet echt om de hoek. Allebei de resorts uit Falling For Christmas (de North Star Lodge en het Belmont Summit resort) zijn gefilmd in Utah.

Belmont Summit resort
Dit is het eerste resort die we te zien krijgen in de film en is het resort van de vader van Sierra. Het ziet er enorm mooi en fancy uit en stiekem willen we hier allemaal wel eens overnachten. En dat kan! Het is namelijk een echt resort in Utah genaamd Goldener Hirsch. Bekijk hier de website.

North Star Lodge
De bekende North Star Lodge uit de film Falling For Christmas, waar Sierra verbleef nadat ze geheugenverlies had opgelopen, is opgenomen in twee verschillende hotels in Utah. De binnenlocaties zijn opgenomen in het Goldener Hirsch Inn en het is één van de meest luxe boetiekhotels in Park City. In 2015 is het hotel een renovatie ondergaan en sindsdien hebben ze 60 kamers en suites, verschillende open haarden, een zwembad op het dak, een hot tub, bibliotheeklounge, een sauna, een speelkamer en nog veel meer. Daar wil je toch heeen?!

Ook is de buitenkant van de North Star Lodge op een andere locatie gefilmd, maar helaas is het niet duidelijk waar zich dit afspeelt.

De film

In Falling For Christmas speelt Lindsay een verwende hotelerfgename genaamd Sierra. Zij krijgt een ski-ongeluk en hierdoor loopt ze geheugenverlies op. De eigenaar van haar lodge, Jake, neemt de zorg voor haar en de twee zijn hierdoor verplicht om kerst samen door te brengen. Zou ze dat dichter bij elkaar brengen of werkt het juist averechts?

Als je deze film nog niet hebt gezien is dit zéker een vette aanrader. Plof lekker op de bank of in je bed, pak er een warm dekentje bij en een warme chocolademelk en bingen maar!

OMG! De cast van Emily in Paris wil graag een aflevering in Amsterdam opnemen en wij zijn fan