Emma Toussain
Emma Toussain Reality 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Iris uit Temptation Island heeft enorme tattoo laten zetten, volgers vinden het prachtig

De productie van Temptation Island: Love or Leave heeft hele verschillende types gecast dit seizoen. Zo heb je de opvliegende Miriam, waar de kijkers niet over te spreken zijn. Haar agressieve gedrag tegenover Lester en de verleidsters valt op en wordt dan ook uitvoerig besproken op Twitter. Dan heb je nog Shanta en Iris en die laatste is eigenlijk hartstikke lief. Iris krijgt thuis niet zo veel liefde en aandacht van Mitch en zoekt dus of ze dat ergens anders misschien wel krijgt. In het dagelijks leven is Iris ook hartstikke populair op TikTok en deelt ze dagelijks haar leven. Zo ook dat ze recentelijk een enorme tattoo heeft laten zetten..

Iris laat tattoo zetten

Iris komt in de realityserie heel lief over en dat is ze ongetwijfeld ook, maar op TikTok komt er toch een hele andere en extraverte kant van haar naar boven. Ze praat lekker, ze heeft een sterke mening en is ontzettend grappig. Niet zo gek dus dat ze inmiddels al bijna 370K volgers heeft. Ze heeft een aantal dagen geleden een tattoo laten zetten en niet zomaar één, een grote op haar heup.

@iris_de_waard

I’m in pain 🫣😅 #fy #voorjou #tattoo #flowers #snake #foryoupage #vj

♬ origineel geluid – ✨Iris de Waard✨

“Heel gaaf en mooi😍😍,” en “wouw hij is prachtig staat je super 😍” luiden enkele reacties onder de video.

Waarom doen Mitch en Iris mee aan Temptation Island?

Het stel is inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social media. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg zal zijn, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Evie en Iris uit Temptation Island gaan jullie vragen beantwoorden in eigen podcast NOSHAME