Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 5 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Temptation-koppels én kijkers reageren op het opvallende gedrag van Miriam

Er is gister weer een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave online gekomen en de drama begint steeds meer te komen. We hebben kennis gemaakt met het nieuwe koppel en het fotolijstje van Miriam ging af. Volgens Miriam verbak Lester hun regels en heeft hij ‘schijt aan haar’. Maar dit was niet de enige reactie die zij op de beelden had. Hoewel er al een aantal meningen over het gedrag van Miriam waren, lijkt haar reactie in de afgelopen aflevering niet in haar voordeel te werken.

Het gedrag van Miriam

Op het fotolijstje is te zien hoe Lester Noortje het zwembad in duwt. ”Hij heeft de regel verbroken, hij heeft gewoon schijt aan mij”, reageert Miriam. Maar hier blijft het niet bij, want Miriam haar focus gaat richting Noortje: “Zij is sowieso de lul. Ik ben ready om haar helemaal de t*ring in te slaan. Als ze hier nu stond, dan lag ze in het ziekenhuis.” Haar heftige reacties lijken niet op te houden en ook met het uitschelden van Noortje is zij niet mild.

Advies van Evie en Iris

Voordat de laatste aflevering van Temptation Island online kwam waren de kijkers al niet te spreken over het gedrag van Miriam. Ook bij Evie waren haar uitspraken opgevallen, dus besloot zij Miriam tijdens de opnames soms wat advies te geven. ”Ik zei vaak: ‘let op je woorden, pas op met wat je zegt, dit is niet leuk, dit wil je over een paar jaar niet terugzien.’ Toen had ze wel even een besefmomentje, maar vervolgens gebeurde het weer en zei ik: ‘Miriam, je doet het weer.’ Ze heeft het gewoon niet door”, vertelt Evie, die haar probeerde te beschermen. Zij legt uit dat jaloezie iets bij Miriam losmaakt. “Ze is gewoon heel jaloers en dan triggert er iets bij haar dat ze helemaal gek wordt.”

Naast Evie, proberen ook Iris en Shanta advies te geven aan Miriam. Na haar heftige reactie op het fotolijstje, zouden zij naar haar toe zijn gegaan om te praten. ”Wij proberen met Miriam te praten, maar het komt niet binnen. Ze luistert wel, maar het komt gewoon niet binnen”, vertelt Shanta. Tijdens het gesprek geeft Iris haar ook advies: ”Het zou voor jezelf heel fijn zijn als je niet zoveel woede voelt.”

Reactie van Noortje

Ook Noortje reageert op de situatie. Via haar Instagram Story laat zij weten dat ze de reactie van Miriam heel heftig en overdreven vindt. ”Ik vind dat dit niks met leeftijd te maken heeft, mij zal je op geen enkele leeftijd zo’n reactie zien geven, op wat voor situatie dan ook. Maar ik sta niet in haar schoenen en weet ook niet wat er achter haar schuilt. Ik hoop voor haar dat ze leert omgaan met deze extreme emoties, want dit zal altijd meer schade opleveren dan je verder brengen in het leven. Voor de rest wil ik meegeven: wees lief voor elkaar. Je weet nooit wat voor verhaal iemand draagt”, aldus Noortje.

Reacties van kijkers

Op het internet zijn mensen ook niet te verlegen om hun mening te geven over de acties van Miriam.

 

Net als Noortje willen ook wij meegeven: wees lief voor elkaar, want je weet nooit wat er achter iemand schuil gaat.

Noor (24): ‘Mijn vriend laat mijn pikante foto’s aan zijn vrienden zien’