Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 19 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la: Temptation Island-Iris deelt pikante foto’s op Instagram

Iris doet samen met haar vriend mee aan Temptation Island: Love or Leave. Andere stellen hebben vaak last van jaloezie, maar hier hebben Iris en Mitch geen last van. Iris gaf in het programma aan dat zij meedoet om de spanning in de slaapkamer terug te vinden en of ze hoopt dat de romantiek vanuit de kant van Mitch wat groeit. Of dat is gelukt weten we natuurlijk nog niet, maar aan haar spicy foto’s op Instagram zal het in ieder geval niet liggen.

Iris en Mitch

De 26-jarige Iris doet samen met haar lover Mitch mee aan Temptation Island: Love or Leave. Tijdens de voorstelronde waren zij gelijk al open en eerlijk. Zo begon Iris: “Ik ben benieuwd hoe jij het zonder mij gaat doen.” Ook vertellen ze dat ze een eigen huisje hebben samen, inclusief auto en twee katten. Ze lijken alles dus goed op de rit te hebben. Toch is er volgens Iris nog een belangrijk ding dat ontbreekt in de relatie, zij mist de intimiteit.

Mitch geeft ook toe dat zijn libido wat lager is dan die van Iris. Hij is minder van de romantiek en vindt knuffelen niet comfortabel of hij krijgt het te warm. Hij grapt dan ook dat er nog een heel gezin tussen hen in kan liggen in bed. Iris vindt dit alleen iets minder grappig en mist de nachtelijke avontuurtjes in de slaapkamer. Het doel is dan ook om de spanning en romantiek in hun relatie terug te vinden. Bij Iris lijkt er in ieder geval genoeg ‘spanning’ aanwezig te zijn, want zij deelt wel hele pikante foto’s op Instagram.

Spanning

Dat Iris een beetje spanning wel kan waarderen werd al eerder duidelijk door een pikante uitspraak tegenover een van de single mannen. In de vorige aflevering van Temptation island liet zij namelijk blijken dat zij wel goed kon zuigen. De reacties op het internet barstte los en mensen vonden deze uitspraak een beetje gewaagd. Iris zelf zag de humor er wel van in en reageerde op alle commotie via een TikTok filmpje.

@iris_de_waard

Tsja, er wordt goed gestofzuigd 👌🏼🫣

♬ origineel geluid – ✨Iris de Waard✨

Pikante kiekjes

De blondine heeft onlangs een pikante fotoshoot gedaan en de eerste resultaten deelt zij nu op Instagram. Zou het kiekje voor Mitch zijn of zal zij Temptation Island hebben verlaten met een andere hottie?

Bekijk de foto’s hieronder:

Evie en Iris uit Temptation Island gaan jullie vragen beantwoorden in eigen podcast NOSHAME