Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 4 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Janice Blok betrapt op plaatsen ‘fake Story’ op Instagram: dit is haar reden

Janice Blok staat bekend als influencer, podcastmaker en realityster. Influencer past haar misschien nog wel het meest en dat betekent dat ze regelmatig post op Instagram en TikTok. Het viel haar volgers op dat ze deed alsof ze nog lekker in het buitenland zat, terwijl ze in Nederland al weer in de sportschool was gespot én bij de Dutch Reality Awards.

Oeps.

Toch niet zo Insta-perfect?

Dat Janice graag haar leven laat zien op Instagram, dat is haar volgers niet zo vreemd. Dat ze dat niet helemaal volgers de juiste tijdlijn doet, is dan wel weer opvallend. Probeert ze haar leven leuker te laten lijken door te posten alsof ze in het buitenland zit? Daar lijkt het wel op. Op meerdere juicekanalen stond ze, gefotografeerd in de sportschool. Das toch net ff anders dan op het strand.

Toch heeft ze zelf een reactie op iedereen die hier commentaar op heeft: “Eigenlijk was ik al een paar dagen terug, wat sommigen van jullie door hadden. De meeste mensen gingen roepen: je bent fake, of je bent dit.”

Voor de eigen veiligheid

“Negen van de tien keer is mijn content recent of echt op dat moment. Maar soms ook niet. De reden daarvan is dat er wel is bij mij is ingebroken. En niemand, niemand, krijgt meer enige opening om te denken dat ik niet thuis ben. Het was dus eigenlijk gewoon voor de veiligheid. Maar sommige mensen willen mij dan toch snitchen..” vertelt Blok.

Colombiaanse erotische Tinder-serie op Netflix wordt massaal gestreamd