Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Fabrizio ben jij dat? De realityster is onherkenbaar na facelift

Menig realityster laat wat uiterlijke kenmerken veranderen of ‘finetunen’. Niet erg, maar soms moet je wel een twee keer kijken. Ook ex-Bachelor en Temptation Island-ster Fabrizio Tzinardis is daar wel fan van. Hij vond ‘t nu tijd om zijn kaaklijn aan te pakken en wij staan versteld van het resultaat.

Fabrizio Tzinardis onherkenbaar

Fabrizio heeft een HIFU behandeling gehad. Enne.. nu horen we je vragen: wat is dat? Een HIFU behandeling is een facelift, welke wordt uitgevoerd op basis van geluidsgolven. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat er energie vrijkomt; de onderhuidse temperatuur zal hierdoor omhoog gaan en door deze warme temperaturen wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Resultaat? Een facelift zónder echte chirurgische ingreep dus.

Fabrizio ontving meteen wel veel reacties op zijn nieuwe uiterlijk. Ook zijn baard is weg, waardoor hij meteen een heel ander gezicht heeft. Vrouwen snappen het vaak wel, maar mannen vinden deze uiterlijke veranderingen nog wel eens lastig. “Ik weet dat er alfamannetjes zijn die hier kritiek op hebben, maar dat moeten zij weten. Ik ga er geen geheim van maken dat ik soms botox gebruik of zulke behandelingen onderga”, vertelt Fabri. “Ik had niet verwacht dat het zo’n impact zou hebben en ik heb dan ook gigantisch veel berichten gekregen dat ik bijna onherkenbaar ben.” En onherkenbaar.. dat is ‘ie zeker. Wát een kaaklijn!

Bron: Fabrizio Tzinardis
Bron: Fabrizio Tzinardis

Een nieuw jaar, nieuwe.. ruimtes?

Twee weken geleden vierde Fabri zijn 32e verjaardag. Dat liet hij natuurlijk niet aan zich voorbijgaan en deelde een emotionele post met zijn volgers. “Let’s celebrate 32 years of stubbornness🍾” zo begon hij. “Dit jaar is het mijn taak om mezelf niet meer kleiner te maken om in ruimte ste passen die te klein voor mij zijn.” Laten we hopen dat hij dit figuurlijk bedoelt, anders weten we niet waar hij zichzelf in heeft willen stoppen. De vaatwasser? “Ik ben groter en beter dan ik weet.”