Audrey Garot
Audrey Garot Life 31 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Je weet dat jij pas écht ‘oud’ wordt als je deze 8 dingen herkent

Het is soms moeilijk te geloven, maar ’tis toch echt waar. We worden allemaal een dagje ouder. Zo stonden we een paar jaar geleden nog elke dag in de club en vonden we het vreselijk vonden om thuis te blijven, want we hadden natuuurlijk enorm last van FOMO. Maar nu vinden we het toch wel lekker om het weekend wat vaker katervrij door te brengen en te genieten van de kleine dingen.

De tienerjaren zijn helaas al even voorbij..

Je weet dat jij pas echt oud wordt als je deze dingen herkent

Als jouw favoriete avond bestaat uit een dekentje, een kopje thee en je favoriete serie, ben je niet de enige. Hoewel het heerlijk is en we ons nergens voor hoeven te schamen, voelen we ons soms ook wel een beetje een granny. Vooral als jij onderstaande punten herkent, weet je dat je pas écht oud wordt. Sorry not sorry!

1. Je hebt geen zin meer om uit te gaan

Zoals we net al zeiden vond je uitgaan vroeger echt amazing. Elke week ging je lekker met de meiden de stad in en feestte je er lekker op los. Vervolgens werd je natuurlijk wakker met een méga kater door alle drank. Nee hoor, jou niet meer gezien. Jij vindt het nu veel chiller om het even rustig aan te doen in het weekend.

2. Als je dan toch uitgaat sta je met 16-jarigen in de club

Oké, we zeiden net dat we de tijden in de club wel hadden gehad, maar als je dan toch nog een keertje gaat, (omdat je je toch maar hebt overgehaald) sta je daar met allemaal jonkies! Tussen al die 16-jarigen voel jij je net een oma, had je toch maar beter thuis kunnen blijven..

3. Het maakt jou niet uit of iemand je wel of niet mag

Vroeger was dit echt een big deal en deed jij er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen jou mocht. Nu je ouder bent geworden, weet je wel beter. Niet iedereen kan jou namelijk leuk vinden en dat is helemaal prima. En daarbij, we hebben helemaal geen tijd om hier überhaupt over na te denken, we zijn daar vééls te druk voor!

4. Je bent super blij met een nieuwe stofzuiger

Je wacht al weken op die nieuwste Dyson stofzuiger en ein-de-lijk wordt ‘ie dan bezorgd. Jouw dag kan niet meer stuk. Jep, je wordt echt oud..

5. Iedereen gaat samenwonen of krijgt al kinderen

Al jouw vriendinnen hebben inmiddels een relatie en zij gaan al samenwonen met hun partner. Sommigen zijn zelfs al zover dat ze al kinderen krijgen! Voor je het weet kan je al op kraamvisite bij één van je besties. Where did the time go..

6. Je valt in slaap op de bank

Heerlijk hoor, zo’n avondje thuis op de bank. Toch is de kans altijd wel groot dat jij je favoriete serie niet helemaal af kunt kijken, want tegenwoordig val je als een blok in slaap als je een keer tijd voor jezelf hebt. We zijn ook zó druk de laatste tijd!

7. Je leest graag een boek

Uhm, lezen niet alleen oude mensen een boek?! Nee hoor, want ook jij geniet er tegenwoordig van om af en toe heerlijk een stukje te lezen uit je favoriete boek. Is weer een keer wat anders dan elke keer een tv-programma kijken.

8. Je houdt van een cosy omgeving

Je wordt echt intens gelukkig van geurkaarsen. Vooral als je lekker onder een dekentje op de bank ligt terwijl je je favoriete film aan het kijken bent. Vergeet daarbij natuurlijk ook niet je nieuwe, maar heerlijke cosy sokken. Puur geluk!

Ren naar de Action voor deze ultraromantische ‘fairylights’ van maar €9.95