Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 10 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Jotti confronteert Cas tijdens Love Island-reünie: ‘Wees gewoon één keer eerlijk’

Tijdens de Love Island Valentine’s Reunion kijken we terug naar vorig seizoen. Naast alle verliefde stelletjes en leuke terugblikken uit de villa zorgt deze reünie ook voor drama. Jotti en Cas staan na hun break-up weer voor het eerst tegenover elkaar.

Speciaal voor Valentijnsdag komen de Islanders nog één keer bij elkaar. De presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst vragen hen naar de stand van zaken. Welke stelletjes zijn nog gek op elkaar en hoe ziet hun toekomst eruit? Voor de winnaars van het voorgaande seizoen, Cas en Jotti, zijn de antwoorden op deze vragen helaas minder rooskleurig. Zij komen namelijk alleen aan op de reünie.

Wij hebben de aflevering gekeken en het volgende gezien..

De confrontatie

Ondanks dat het stel samen smoorverliefd de villa uit kwam, is er geen toekomst meer voor hen samen. Cas zou tijdens hun relatie contact hebben gezocht met andere vrouwen. Jotti neemt haar ex op de reünie apart en confronteert hem hiermee. “Je mag het weten: ik wou eigenlijk eerst helemaal niet komen, omdat ik geen zin heb om te huilen. Maar je hebt me wel enorm gekwetst en dat heeft mij echt enorm onzeker gemaakt als persoon. Ik snap gewoon echt niet dat je dat kan doen tegenover iemand waar je van houdt.”

Wiens schuld is het?

Cas legt uit dat zijn acties enorm dom en stom zijn en dat het niet valt goed te praten. Volgens hem liep het niet meer lekker tussen hun twee. Jotti reageert: “Dat het slecht gaat tussen ons, is jouw excuus om aandacht te zoeken bij een andere vrouw en te blijven liegen.” Volgens Cas is dit de fout van Jotti: “Je hebt een relatie met zijn tweeën en iets komt ergens vandaan. Het is heel makkelijk om iets op iemand af te schuiven. Nu onze relatie stuk is gegaan en wij niet meer samen zijn ga ik voor mijzelf dingen beseffen en jij ook. Ik denk dat je tegen me liegt als je kan zeggen dat onze relatie goed ging in de laatste maand.”

Grow some balls

Jotti blijft achter haar standpunt staan en vindt het geen reden om te liegen. “Ik heb jou gebeld nadat alle juice uitkwam, ik heb jou een kans gegeven om eerlijk te zijn. Het was geen bericht om samen te gaan puzzelen. Had dan gewoon de ballen om mij te dumpen. Ik wilde dat het stopte, jij vroeg mij om nog een kans en toen zijn die berichtjes verstuurd. Ik zou willen dat je gewoon één keer eerlijk was.”

Cas geeft aan dat hij inderdaad niet de ballen had om Jotti te dumpen. “Waarschijnlijk haat je me en dat mag. Dat begrijp ik.” De blonde Vlaamse heeft er geen energie meer voor en komt met een duidelijk antwoord: “Ik haat jou niet. Maar ik hoef je ook niet meer in mijn leven te hebben.”

De Love Island Valentine’s Reunion is sinds vandaag, 10 februari te zien op videoland.

Deze koppels uit Love Island NL & BE zijn nog wél samen