Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 29 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit vinden Joy en Dani van de romance tussen Bram en Esra

Tijdens het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde reisde Esra naar Mount Joy om daar te kijken of zij en (je raadt het niet) Joy soulmates waren. Dat bleek niet het geval, Esra ging naar huis en Joy werd binnen een dag stapelverliefd op de blonde Dani. Toch bleef Esra niet met een gebroken hart achter, want na de reünie bleek ze het heel gezellig te hebben met Bram..

Joy en Dani over de relatie van Bram en Esra

Tijdens de seizoenspresentatie van RTL vertellen Joy en Dani wat zij precies vinden van de relatie tussen Bram en Esra. “Ik vind het super leuk dat Esra naar Zweden is gegaan en dat ze de liefde heeft gevonden met Bram. Want toen ik Esra heb leren kennen bij de opnames, past het gewoon perfect in Bram zijn lifestyle, echt geweldig”, vertelt Joy.

Ook Dani is heel blij voor haar Mount Joy-concurrente maar inmiddels vriendinnetje Esra: “Ik gun het Esra ook echt, zo’n lieve meid. Ik gun haar echt de liefde.”

Over Bram en zijn B&B

In 2021 vertrok de energieke, enthousiaste en spontane Bram naar Zweden om zijn jeugdroom, het leven op een boerderij, waar te maken. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van zijn zelfvoorzienende boerderij waar hij ook gasten ontvangt. Hij heeft zijn eigen moestuin en is het liefst in de natuur te vinden. Bram is kunstzinnig, reislustig en muzikaal en pakt in zijn vrije tijd dan ook graag zijn gitaar erbij.

En nu doet hij dat dus niet meer alleen.. Esra is momenteel bij hem in Zweden voor genoeg quality time met hem en de hondjes. Eerder lieten ze in een gezamenlijke video weten samen te zijn en de liefde te willen uitzoeken. Er gingen al wat geruchten rond dat de twee elkaar wel zagen zitten en dit is dus hartstikke waar én hartstikke leuk.