Emma Toussain
Emma Toussain Reality 30 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Plottwists: Gaat Bram nu met déze dame van Joy?!

Gister schreven we over alle nieuwe juice rondom B&B Vol Liefde, want dat is nogal wat. Zo is Harry met Thalia, had Walter al die tijd al een vriendin (ookal zegt hij zelf van niet) en zou Bram met Anna gaan. Maar.. dat laatste krijgt opeens een hele andere wending. Want ‘t zou niet Anna zijn die toch Brams hart veroverd heeft, maar een andere dame.

En zij ging eerst voor iemand anders..

B&B Vol Plottwists: Gaat Bram nu met déze dame van Joy?!

Ja, je gelooft het bijna niet.. maar Bram zou gevallen zijn voor de charmes van Esra. Je weet wel, die vrolijke blonde meid die naar Mount ging voor.. Joy. Zij voelden beiden de klik niet, dus het was duidelijk dat het nooit wat ging worden tussen hen. Joy is gelukkig met Dani, Esra bleef ‘single’ achter. Tot nu, in elk geval. Ze zou Bram zelfs al hebben opgezocht in Zweden, wat het toch behoorlijk serieus maakt.

Life of Yvonne

Over Bram

In 2021 vertrok de energieke, enthousiaste en spontane Bram naar Zweden om zijn jeugdroom, het leven op een boerderij, waar te maken. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van zijn zelfvoorzienende boerderij waar hij ook gasten ontvangt. Hij heeft zijn eigen moestuin en is het liefst in de natuur te vinden. Bram is kunstzinnig, reislustig en muzikaal en pakt in zijn vrije tijd dan ook graag zijn gitaar erbij. Hij leert gemakkelijk nieuwe mensen kennen en laat zich graag omringen door zijn vrienden.

Deze man heeft alles op de rit en heeft inmiddels weer ruimte in zijn leven voor een vriendin. Hij hoopt een dame te ontmoeten die, net als hij, geïnteresseerd is in permacultuur en een zelfvoorzienend bestaan. Iemand die weet van aanpakken, houdt van een goed gesprek en lief is. Nou.. opzich zien wij de match met Esra wel?!!!

Anyway, we houden het in de gaten.

B&B-Vol Liefde Joy haalt uit naar ‘zijn dames’: wie was er niet oprecht?