Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 30 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Bizar: de 6-jarige Kassie doet haar make-up beter dan wij

Altijd als je denkt dat je die nieuwe make-uptechniek net een beetje onder controle hebt dan is er altijd wel een 6-jarige die het beter doet dan jij. Ontmoet Kassie en haar moeder, een TikTok-sensatie door de bizar professionele looks van het meisje. Sommige mensen denken dat het nep is, maar je ziet Kassie toch écht zelf bezig met kwasten en oogschaduw.

6-jarige TikTokker maakt de mooiste looks

Kassie is al een tijdje populair op TikTok maar is nu pas écht opgevallen nadat James Charles, YouTuber en make-upartist uit America, een video van haar deelde op zijn eigen TikTok-account. James deed namelijk een oproep want hij wil 10 mensen laten meedoen in zijn nieuwste beautycampagne. Natuurlijk deed Kassie een open auditie en de YouTuber heeft ook al gereageerd onder haar video.

@makeupbyshab

#stitch with @James Charles you all know how much Kassie looks up to the amazing James Charles, so this was something she did not want to miss out on. Pray for her guys! 🤞🏽#jamescharlescampaign

♬ Fall in Love Alone Speed Up – Bucyrus Audio

Tsja, kan ze dat écht allemaal zelf? Of helpt mams een handje mee? In onderstaande video zie je dat het meisje zelf haar hele oogschaduwlook blendt en zelfs een beetje in paniek raakt omdat het niet lukt. Met wat emotionele steun helpt moeder Kassie er doorheen en maakt ze een amazing groene ooglook. Als wij dat zouden proberen dan wordt het toch wel beetje ninja turtle vibes.

@makeupbyshab

A little behind the scences 😊 #mummyanddaughter #makeup #fyp

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Moeder en dochter hebben inmiddels al meer dan 3 miljoen fans verzameld en mensen kunnen dan ook niet geloven dat Kassie dat allemaal al kan op deze jonge leeftijd. “If she is THAT good at this age I can’t even imagine how she’s gonna slay when she’s older omg” en “If this isn’t me and my future daughter I don’t want it 🥺”, laat iemand anders weten. Want los van alle make-up is het toch ook too cute dat je dit samen met je moeder kan doen. En dan je je moeder kan opmaken. Want ja, dat doet ze soms wel eens. Zelfs op de bruiloft van mams en paps was Kassie de visagist.

@

♬ –

BRB crying.

Onthoud deze 5 dingen als je liefdesverdriet hebt