Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Déze kerstfilm moet jij kijken op basis van je sterrenbeeld

We zitten alweer een tijdje in de méga gezellige decembermaand en dat betekent dat de kerst eraan komt. We hebben hier natuurlijk mega veel zin in en om alvast in de kerstsfeer te komen, kijken we de ene na de andere kerstfilm. We love it. Lekker met een dekentje op de bank, kopje chocomel met slagroom erbij en dat allemaal terwijl je de lichtjes van de kerstboom ziet branden. Een betere avond bestaat bijna niet. Laat die film maar beginnen!

It’s the most wonderful time of the year.

Déze kerstfilm moet jij kijken op basis van je sterrenbeeld

We komen inmiddels om in kerstfilms, er zijn er namelijk zo ontzettend veel. En begrijp me niet verkeerd, dat is natuurlijk echt amazing, maar het kiezen wordt er niet makkelijker op. Ga je toch voor de klassieker The Holiday (waar overigens toch GEEN vervolg van komt, ondanks dat dit het beste nieuws ever was), kijk je de nieuwe film met Lindsay Lohan genaamd Falling For Christmas of ga je toch voor Home Alone die je gezellig samen met je hele familie kijkt? Who knows..

Gelukkig hoef jij helemaal niet te kiezen tussen al deze geweldige kerstfilms (wat ook bijna onmogelijk is), want dat hebben wij al voor jou gedaan. Op deze manier heb je geen keuzestress en hoef je alleen maar de film op te zoeken en een lekker dekentje te pakken! Hieronder hebben wij namelijk een lijstje gemaakt welke kerstfilm jij moet kijken op basis van je sterrenbeeld. Have fun!

Ram: Home Alone
Stier: How The Grinch Stole Christmas
Tweeling: The Santa Clause
Kreeft: Santa Clause Is Comin’ To Town
Leeuw: A Charlie Brown Christmas
Maagd: The Polar Express
Weegschaal: Rudolph the Red-Nosed Reindeer
Schorpioen: The Nightmare Before Christmas
Boogschutter: Bad Santa
Steenbok: Christmas Vacation
Waterman: Love Actually
Vissen: Elf

‘Ben je weer alleen?’ Zó ga je om met single shaming tijdens de feestdagen