Audrey Garot
Audrey Garot Kerstmis 26 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Lekker chillen op tweede kerstdag? Deze kerstfilms zijn onze favorieten

Kerstavond en eerste kerstdag brengen we vaak door met familie en vrienden. En hoe gezellig we dat ook vinden, kan het soms ook best wel vermoeiend en enorm intensief zijn. Je gaat met enorm veel tegenzin naar het kerstdiner van je schoonfamilie en ook jouw eigen ouders komen nog op bezoek. Jep, daarna ben je gewoon kapot. Ga daarom tweede kerstdag gewoon lekker chillen! En om in de stemming te blijven, kan je natuurlijk de allerleukste kerstfilms kijken.

Perfecte kerst zo, toch?!

Dit zijn onze favoriete kerstfilms

Nu je hebt besloten om tweede kerstdag lekker thuis te blijven en de hele dag in bed door te brengen, wordt het tijd om een kerstfilm uit te zoeken. Maar om jou alle moeite te besparen, hebben wij hieronder wat van onze favoriete films neergezet. Zo hoef je niet meer alle streamingsdiensten af te zoeken voor een leuke kerstfilm!

Falling For Christmas

Grote kans dat jij al wel eens van deze film hebt gehoord, of zelfs al hebt gezien. Toch konden we het niet laten om deze kerstfilm niet in het lijstje te zetten. Deze film is een tikkeltje fout en een klein beetje voorspelbaar, maar dat maakt het juist zo leuk. In Falling For Christmas krijgt een verwende hotelerfgename, Sierra, een ski-ongeluk en hierdoor loopt ze geheugenverlies op. De eigenaar van haar lodge, Jake, neemt de zorg voor haar en de twee zijn hierdoor verplicht om kerst samen door te brengen. Zou ze dat dichter bij elkaar brengen of werkt het juist averechts?

Something From Tiffany’s

Deze kerstfilm is ook weer een typische rom-com en daar houden we van. In de film Something From Tiffany’s ontvangt Rachel een verlovingsring van haar vriend, terwijl deze eigenlijk voor iemand anders was bedoeld. Als Ethan, die deze verlovingsring heeft gekocht voor zijn vriendin de ring terug komt halen, zorgt dit voor een onverwachte liefde. Heerlijk toch?!

Christmas With You

Als je fan bent van Notting Hill, dan is deze kerstfilm echt wat voor jou! De verhaallijnen lijken namelijk enorm veel op elkaar. Ook de film Christmas With You gaat over een celebrity genaamd Angelina die een doodnormale man (Miguel) ontmoet. De twee leren elkaar kennen door de dochter van Miguel, die een video post waarin ze een liedje van Angelina zingt. Ook Angelina krijgt dit te zien en hierom besluit ze haar fan te verrassen met een bezoekje bij hun thuis. Door een storm komt ze helaas niet meer thuis en moet ze bij Miguel en haar dochter blijven slapen. En de rest kan je natuurlijk wel raden..

Your Christmas or Mine?

Ook deze film is weer zo heerlijk voor de hand liggend. Your Christmas or Mine? gaat over twee studenten die helemaal gek op elkaar zijn. Het is de avond voor Kerstavond, dus nadat ze afscheid van elkaar hebben genomen op het station in Londen, om Kerst met hun familie door te brengen, besluiten ze allebei om elkaar te verrassen en stappen ze in elkaars trein. Niet wetende dat ze allebei hetzelfde hebben gedaan en dus de verkeerde richting op gaan.. Oeps! Pluspunt: hottie Lucien Laviscount (beter bekend als Alfie uit Emily in Paris) én Asa Butterfield (van Sex Education) doen mee aan deze film. Nog meer reden om deze film te kijken!

Zin in! Déze feestelijke specials verschijnen de komende tijd op televisie