Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian haast onherkenbaar door nieuwe haarkleur

We kennen Khloé Kardashian als de jongste Kardashian-zus (ja, de Jenners tellen we even niet mee) en zij heeft de afgelopen jaren een hele transformatie doorgemaakt. De zussen zijn niet vies van een flinke verandering op z’n tijd en nu is het de beurt aan Koko. Ze verruilt haar lichtbruine lokken namelijk voor een hoogblonde coupe.

Khloé Kardashian haast onherkenbaar door nieuwe haarkleur

Khloé is momenteel aan het genieten van vakantie in het Italiaanse Toscane, waar ze dus ook voor een hele andere look gaat. Hoogblond en opvallende make-up laten zelfs haar volgers in verbazing achter. “I didn’t know who this was at first, I had to look at the name.” laat iemand in de reacties weten. En wij moeten toegeven: wij moesten ook wel even twee keer kijken. Helemaal met de outfit, rode lipstick en ‘t haar, hadden wij niet verwacht de naam Khloé Kardashian boven de Instagram-post te zien staan.

Andere volgers vinden juist weer dat ze héél erg op haar zussen lijkt, die ook de Italiaanse La Dolce Vita-lifestyle hebben omarmd.

Maar.. met wie is ze daar?

Los van haar nieuwe look is het ook opvallend dat ze met haar kids (en zonder andere familieleden) op vakantie is. Wie maakt dan al die foto’s.. ?Ja, dat is toch haar ex-vriend Tristan Thompson. We denken hem ook te spotten in de reflectie van haar zonnebril.. niet dat ze er geheimzinnig over doet, maar hij is niet te zien op haar 20 andere foto’s die ze al gepost heeft van de trip. Dus ja.. dat is toch opvallend.

Is ze dan toch weer samen met hem? Of zijn ze samen op vakantie voor de kids? Toch lastig als je man een andere vrouw zwanger hebt gemaakt terwijl jij nog een kind moest krijgen.. Time will tell, want nu houden ze dat nog angstvallig geheim.

Douglas stunt nu met korting dus sla je favo high-end beautyproducten nu goedkoop in