Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

WHUT – De kids uit ‘Teen Mom’ zijn nu zelf tieners en zo zien ze eruit

Vroeger waren er veel pareltjes te zien op MTV. Dat is nu wel anders, maar herinner je je programma’s als Made, Sixteen and pregnant, MTV Cribs, Roomraiders en Teen Mom nog? Dat laatste programma loopt nu nog steeds, maar dan met allemaal nieuwe moeders. De original moms zijn inmiddels allemaal rond de 30 jaar oud en dat betekent dat de kids allemaal ook (bijna) tiener zijn. Ja, we weten het.. mind = blown.

Teen Mom

Het was erg bijzonder: kijken naar Amerikaanse tienermeiden die op hun zestiende onverwacht een kind kregen. Dat ging natuurlijk gepaard met veel emotie, drama, liefde en ruzie. De eerste aflevering van Teen Mom verscheen op 9 december 2009. Dat is inmiddels al dertien jaar geleden! Veel kids zijn dan nu ook (je raad het niet) dertien jaar oud en dat vinden wij maar lastig te begrijpen. Dit betekent dat zij over drie jaar zestien worden en dus net zo oud zijn als hun moeders toen zij in de serie verschenen. 😅😅

Wij zijn daarom even gaan zoeken, want we zijn natuurlijk wel benieuwd hoe die kids er tegenwoordig uitzien.

1. Bentley (Maci & Ryan)

Maci heeft het niet altijd makkelijk gehad met baby daddy Ryan. Gelukkig heeft ze wel een van de makkelijkste kids ooit – Bentley. Het jongetje was altijd erg gevoelig en had het er maar moeilijk mee dat hij niet op z’n echte vader kon bouwen. Gelukkig kreeg Maci een relatie met Taylor en nu zijn ze een blij gezinnetje en heeft hij een stiefbroertje-en zusje.

2. Sophia (Farrah)

Dé dramaqueen van Teen Mom – Farrah Abraham. Bekend door haar harde buitenkant, gebrek aan empathie en bitchy comments. En door haar moeder Debra. Sophia zat er altijd maar een beetje bij en kon het geruzie niet zo goed aan. Het meisje is inmiddels 13 jaar oud en ze experimenteert er op los met haarverf en piercings.

3. Leah (Amber & Gary)

Amber heeft een lastig verleden en is daarom ook een aantal keer de voogdij over haar dochter kwijtgeraakt. Het lijkt erop dat ze momenteel niet voor Leah zorgt. Die zit bij haar vader Gary en stiefmoeder Kristina. Het meisje is inmiddels ook al 13 jaar.

4. Novalee (Catelynn & Tyler)

Dit verhaal zit een klein beetje anders: Catelynn en Tyler stonden hun dochtertje Carly ter adoptie af. Inmiddels is het meisje 13 jaar oud maar zit ze onder voogdij mij adoptieouders Brandon en Theresa. Er zijn daarom geen recente foto’s van Carly te vinden. Het Teen Mom-stel kreeg een aantal jaar later Novalee – dat meisje is inmiddels 7 jaar oud.

5. Isaac (Kailyn & Jo)

De rustige Isaac is inmiddels 12 en al een echte tiener. De zoon van Jo en Kailyn heeft zelfs een eigen Instagram-account en post er op los.

6. Ali & Aleaah (Leah & Corey)

Toen deze tweeling ter wereld kwam bleek Ali niet helemaal gezond te zijn. Het meisje heeft een spierziekte genaamd spierdystrofie en dat zorgt ervoor dat ze niet goed kan zien en lopen. Uiteindelijk heeft het meisje haar eigen maniertjes gevonden en doet ze alles mee met haar zus. De meiden zijn 12 en beginnen al te lijken op echte tieners. Aleaah is inmiddels zelfs al groter dan haar moeder!

Déze MTV-series keek jij vroeger ook en stiekem willen we ze terug