Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 29 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Rose Bertram vertelt voor het eerst over breuk met Gregory: ‘Single and ready to mingle’

Er gaan al langer geruchten rond dat Model en onderneemster Rose Bertram en voetballer Gregory van der Wiel uit elkaar zouden zijn. Gregory werd eerder gespot met oud-Love Island deelneemster Arabella Chi en ook verwijderden ze foto’s van elkaar op Instagram. Rose doet nu een boekje open over deze breuk, want jawel, het is écht zo. Ze schuift aan bij Robbert Rodenberg in zijn YouTube-programma Open Kaart.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel uit elkaar

Het model- besluit om alles op tafel te gooien: “Je beslist niet in één keer dat je uit elkaar gaat. Dat is over een lange periode gegaan. Het is inmiddels drie maanden klaar. Ik ben momenteel single and ready to mingle.” Ook laat ze weten dat ze niet op een vervelende manier uit elkaar zijn gegaan. Daarom kan ze ook nog gniffelen om haar ‘being single’-commentaar. “Hij is de vader van mijn kinderen en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan”.

Mental health

Rose vertelt dat de mentale problemen van Gregory niet makkelijk voor haar waren en dat dat één van de redenen was dat ze het niet meer langer konden hendelen samen: “Het was niet altijd makkelijk om daarmee om te gaan. Het breekt mijn hart dat hij zich zo voelt en dat ik het niet kan verhelpen.”

Bekijk de hele video hieronder:

Samen met Kim Kardashian

Dan nog even heel iets anders: Rose verklapt namelijk ook iets heel bijzonders. Zij was namelijk bij Kim Kardashian op de avond dat ze werd beroofd in Parijs. Oké, niet bij het incident zelf, maar eerder op de avond heeft ze haar én haar zussen nog gezien. Dat jetset-leventje zal ze nu wel meer gaan oppakken, gokken wij zo. Wel mét haar twee kleine dochters dan, maar gelukkig hebben de Kardashians zelf ook genoeg kids. Playdates?

Gewaagd: deze BN’ers lieten een tatoeage zetten voor hun lover