Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 24 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers gaan helemaal los door de schokerende Netflix-documentaire ‘Our Father’

Iedere maand verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. Hoewel er heel veel bedacht zijn, zitten er ook series en films tussen die over waargebeurde verhalen gaan en deze zijn vaak vrij shockerend. Zo ook de nieuwe Netflix-documentaire ‘Our Father’, want fans zijn compleet in shock en ze zeggen allemaal hetzelfde op Twitter.

“Our Father on Netflix is insane. The fact that this man isn’t in jail is mind boggling.”

Our Father

In de Netflix-documentaire, die in 2022 verscheen, volgen we Jacoba Ballard. Een normale vrouw uit Amerika, maar niets is wat het lijkt. In de documentaire vertelt Jacoba (enig kind) dat ze verwerkt is via donorsperma en er altijd van gedroomd heeft een broer of zus te hebben. Na jaren kwam ze erachter dat ze niet het biologische kind van haar vader was, maar door donorsperma was geboren.

Niet veel later besloot Jacoba Ballard een DNA-test te doen om te ontdekken of ze nog broers en zussen had. Deze test leidde tot de ontdekking dat ze niet één, maar zeven halfbroers en -zussen had. Dit terwijl donorsperma normaal maar maximaal drie keer wordt gebruikt. Toen de groep meer te weten wilden komen over hun merkwaardige stamboom, ontdekten ze al snel de misselijkmakende waarheid: de vruchtbaarheidsdokter van hun ouders had zijn patiënten, zonder hun medeweten of toestemming, met zijn eigen sperma geïnsemineerd.

Twitter

Deze schokerende documentaire heeft bij kijkers voor de nodige reacties gezorgd. Zo schrijft een kijker: “After watching the Our Father documentary on Netflix, as an IVF baby, I have an intense urge to do a DNA test.”

Andere kijkers schrijven: “After watching “our father” on Netflix I could not be more disgusted and disappointed like wtf kinda outcome is that???”, “Bro.. ‘Our Father’ documentary on Netflix is so messed up. Sick fuck” en “‘Our Father’ on Netflix has to be one of the most messed up stories I’ve ever seen on screen. Absolutely horrific.”

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL