Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 24 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers gaan compleet los over de feelgood Neflix-film The Perfect Find

We kennen de struggles soms allemaal maar al te goed: je leven loopt niet zoals je wilt en je eindigt weer bij je ouders thuis. Hier is absoluut niks mis mee, maar soms heb je ook een trap onder je kont nodig om je leven weer op te starten. In de Netflix-film The Perfect Find is te zien dat dit voor Jenna Jones hartstikke goed werkt.

Of toch niet…

The Perfect Find

Na een moeilijke periode is Jenna compleet uitgeblust. Ze woont weer in haar ouderlijk huis, maar als het aan haar moeder ligt komt daar snel verandering in. Jenna besluit dan ook om op zoek te gaan naar een nieuwe baan en die perfecte droombaan weet ze snel te vinden. Alles in haar leven lijkt te lopen zoals zij dat graag wilt.

Niet veel later, na het vinden van haar droombaan, komt ze namelijk ook nog de perfecte man tegen. Maar net als ze denkt dat haar leven niet beter kan lopen barst deze bubbel. Op haar werk komt ze erachter dat ze aan het daten is met de zoon van haar baas en moet ze kiezen tussen carrière en de liefde.

De nieuwe romantische Netflix-film A Beautiful Life wil je vandaag nog kijken

Reacties

Zoals je kan lezen is The Perfect Find een heerlijke feelgood film die nog maar net op Netflix is verschenen. Toch lijken fans de film al prima te kunnen vinden, want ze gaan nu al massaal los over het verhaal. Zo schrijft een kijker op Twitter: “The perfect find was so goooood😭 Gabrielle union & keith powers did they thangggg.”

Andere kijkers schrijven: “This plot twist on #theperfectfind”, “I can’t remember any single line Keith Powers said in the Perfect Find. He’s just so… 🫠🥴How can you even focus?” en “#ThePerfectFind had me giggling, kicking my feet, and sliding down the couch. 😭”

Wanneer ga jij de nieuwe Netflix-film The Perfect Find kijken?>

Zin in een zomerliefde? Dan wil je vandaag nog deze Netflix-films bingen