Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vrouwelijke kijkers van BZV vallen massaal voor één iemand.. maar ‘t is geen boer

Afgelopen zondag was het weer zover: Yvon Jaspers ging langs alle boeren uit het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw om de brieven langs te brengen. Sommigen kregen er wel heel erg veel, anderen minder. Uiteindelijk worden er 5 boeren gevolgd in de televisie-uitzending. Boer Hans van 69 is zo’n geluksvogel, maar hij was niet de enige populaire man.

Er is nog iemand anders.. en ‘t is geen boer.

Boer Zoekt Vrouw

Paardenfokker Hans kreeg maar liefst 89 brieven, terwijl hij aangaf al blij te zijn geweest met tien brieven. Hij was natuurlijk wel erg blij, helemaal omdat hij in de vorige aflevering aangaf dat er niet veel mannen uit zijn ‘bouwjaar’ op de markt zijn. Van hem mogen ze allemaal wel komen: “Ze passen allemaal in de manege.”

Zijn zoon Sjoerd en dochter Karin hielpen hem om alle brieven door te spitten. Beiden kinderen zijn dyslectisch dus heel snel gaat het niet, maar ze willen hun vader natuurlijk graag helpen. Wel zijn ze verbaasd over hoe populair hun vader nog is.

Zoonlief doet ‘t ook goed

Maar Hans is niet de enige in trek, zoon Sjoerd doet het ook goed. Veel vrouwelijke kijkers vragen zich dan ook af of hij nog vrijgezel is en of ze niet alsnog een brief kunnen schrijven voor Sjoerd.

Ook de single zus van boer Gerben kreeg 9 brieven. Toch handig, zo’n tv-momentje!

Hier zijn ze dan: deze boeren doen mee aan het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Heb jij al gekeken?

Het is een van de best bekeken datingshows op de Nederlandse televisie: Boer Zoekt Vrouw. De zoektocht naar liefde van deze ongemakkelijke, norse maar lieve boeren blijft geweldig om naar te kijken. Naast dat we dit jaar de boeren en boerin op televisie kunnen volgen, is er ook een webserie die de vijf minder populaire boeren volgt.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondagavond om half 9 op NPO1 te zien.

Twitter gaat los over boer Jouke uit Boer Zoekt Vrouw en dit is waarom