Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 14 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Inkspiration: dít zijn de mooiste tatoeages voor net boven je elleboog

Wil je een kleine tattoo die niet té veel opvalt? Dan is de nieuwste tattootrend echt iets voor jou: een tattoo net boven je elleboog. Deze tatoeages zijn superschattig en heel subtiel. Maak jij alvast een afspraak bij de tattooshop?

Aan de binnen- of buitenkant van je elleboog een tattoo zetten, het kan allebei. Als je de tatoeage aan de binnenkant van je arm laat zetten, kan je er zelf ook van genieten, aan de buitenkant moet je iets meer moeite doen in de spiegel. Wij hebben een paar voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Tatoeages net boven je elleboog

De eerste optie voor een kleine, subtiele tattoo is meestal op je pols. Toch kan dit een lastige plek zijn voor een tatoeage, hij is namelijk altijd zichtbaar op je hand. Soms heb je gewoon liever dat je je tattoo nog enigszins kan bedekken. Herken je dit en ben je al een tijdje aan het kijken voor een tattoo, maar wil je hem niet zo duidelijk in beeld hebben? Misschien haalt deze tattoo-inspiratie je over om hem te laten zetten net boven je elleboog.

Je kunt deze tatoeages altijd verstoppen, simpelweg door een shirt met lange mouwen aan te doen. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, maar we hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de mooiste tatoeages voor boven je elleboog:

1. Kies bijvoorbeeld een mooie tekst

2. Of laat je geboortejaar tatoeëren

3. Bloemetjes staan altijd prachtig

4. Gelukkig heb je twee armen, dan kan je variëren

5. Deze fine-line tattoo is ook onwijs mooi

6. Een bijtje staat mooi aan de binnen en aan de buitenkant van je elleboog

7. Deze is perfect voor samen met een bestie

Tatoeage laten zetten boven je elleboog

De binnenkant van je arm is een best gevoelige plaats op een tatoeage te laten zetten. Dit komt omdat de huid hier best dun is, daarnaast heb je daar waarschijnlijk ook heel weinig vet zitten. Dit is een andere reden waarom deze plek best wel gevoelig kan zijn. De buitenkant van je elleboog is daarentegen minder gevoelig. Natuurlijk hangt dit ook af van je pijngrens. Hoe gevoelig een plek is voor iemand hangt echt van jezelf af.

Wij kunnen je vertellen dat deze tatoeages boven je elleboog het zeker waard zijn.

Psst, sla dit artikel op via Pinterest zodat je hem gemakkelijk kan teruglezen.

Lees ook: De ‘Barbie sole’ tattoo onder je voet is de nieuwe trend en wij zijn verkocht