Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kopen Zonder Kijken-team verwelkomt nieuwe notaris met een hele leuke achternaam

In het woonprogramma Kopen Zonder Kijken zorgen Martijn Krabbé, Bob Sikkes, Alex van Keulen en Roos Reedijk voor de nieuwe stulpjes van de kandidaten. In de nieuwste aflevering wordt er al wat gespeeld met nieuwe elementen; zo krijgt Bob een flashy entree en ook notaris Sandra Viveen is geen onderdeel meer dan het proces. In de nieuwste aflevering, die nu wel al te zien is bij Videoland (maar volgende week was op tv komt) is de vervanger van Sandra al te zien. Wel écht een notaris, vinden wij.

Kleine spoiler-alert.

Kopen Zonder Kijken-team verwelkomt nieuw lid

In de nieuwste aflevering zoeken Sicco en Tessa een nieuw, vrijstaandhuis in Friesland voor 425.000 euro. Lijkt onbegonnen werk, maar toch vindt Alex een parel. Vrijstaand én met heel veel land om het huis heen, precies zoals ze willen. Dussss – het koppel mag gaan tekenen. Waarvoor weten ze niet, maar ze gaan wel naar een nieuwe notaris. Martijn vertelt over hem: “Dat is er een uit duizenden. Peter Duijzend, wel te verstaan. Onze nieuwe notaris.” Welkom Peter!

Seizoen 6 is favoriet

Het nieuwe seizoen valt goed in de smaak; er zitten heel veel dankbare mensen tussen. Vooral Santosh en Vanity waren publieksfavoriet; ze vroegen om weinig en waren eigenlijk al blij met alles. Het stel woonde in een flatje van 50 vierkante meter, mét twee kleine kindjes. Dat het hoog tijd is voor verandering dat is wel duidelijk als Martijn de slaapkamer van het stel in loopt, waar ook een hoogslaper staat voor de kids. Ze zoeken een eengezinswoning in en rondom Zoetermeer. Ze hebben 335.000 euro te besteden, maar het leek er dan ook even op dat zelfs het minste niet ging lukken voor hen; toch vond Alex een fijne eengezinswoning.

We zijn ook alvast heel erg benieuwd naar seizoen 7, dan gaan weer nieuwe kandidaten kopen zonder kijken.

Wat is jouw favoriete kleur? Dit zegt jouw lievelingskleur over je persoonlijkheid