Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 5 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Oh my: dít TikTok-account wil je volgen voor kortingscode bij je favo webshop

Noem één typerend ding over Nederlanders, en je hebt het over het feit dat we gek zijn op korting. En geef ons eens ongelijk, als je die ene droomjurk ook kan scoren voor een beetje minder, dan wil je dat toch? Maar waar tover je kortingscodes vandaan? TikTok heeft het antwoord.

We kwamen op de populaire app een account tegen dat hét geheim onthult.

Kortingscodes voor allerlei webshops

Geef maar toe: als jij van alles in je mandje hebt gedaan, ga je eerst op zoek naar kortingscodes voor je besluit af te rekenen. Niets zo vervelend dan vervolgens op sites terecht te komen waar het lijkt alsof er wel tien codes zijn, maar niks doet het. Herkenbaar? TikTok is het geheim.

Er bestaat namelijk een TikTok-account die de meest recente kortingscodes met ons deelt van onze favoriete webshops. Van kortingscodes voor SHEIN, Aboutyou, NA-KD, Loavies, H&M, ASOS: alles komt voorbij. Ook leuk: je kan ook een verzoekje indienen in de comments.

@couponc0des

Antwoorden aan @laurenakappert Finally I was able to do an Asos one. #asos #promocode @asos

♬ original sound – ANavaroli13

@couponc0des

Antwoorden aan @jasmijnrijf_ Be fast!! Order today (if you want to) #loavies #promocode @loavies.com

♬ original sound – 🍃

@couponc0des

some NA-KD promocodes!! #promocodes nakd @nakdfashion

♬ drivers license x ocean eyes – carneyval

Meer favorieten op TikTok van de redactie

Of je nou op zoek bent naar geniale grapjes om uit te halen bij je lief, of op de hoogte wil zijn van de laatste beautyhacks: op TikTok vind je het. Heb je bijvoorbeeld al ontdekt welke mascara van Maybelline echt de moeite waard is? Of wist je al wel dat je je iPhone kan besturen met je hoofd? En da’s nog niet alles, wij ontdekten nog vier hacks voor je iPhone die je nodig hebt in je leven. Thank us later.