Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 12 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 7 beste krullencrèmes van dit moment

Als je krullen of een afro hebt, dan hoeven we niet te vertellen wat de sleutel voor succes is: hydratatie. En hoeveel producten er ook zijn, niet alles geeft ons die mooie glanzende, bouncy krullen die we willen. En natuurlijk heeft ook niemand dezelfde krullen. Wat zeggen we, zelfs op jouw hoofd kunnen de krullen van elkaar verschillen. Dit zijn de krullencrèmes die wel écht een verschil kunnen maken.

krullencrème
Christophe Robin Luscious Curl Cream with Flaxseed Oil, € 33,45
Van een Frans merk verwacht je niet per se de beste krulproducten, maar niets is minder waar. Het maakt het haar super zacht en glanzend. Ook is de formule gemaakt van organische ingrediënten en is ze helemaal vegan.

krullencrème
Only Curls Hydrating Curl Cream, € 17,99
Deze formule met sheaboter, marula olie en aloë vera is bijna altijd uitverkocht en wij snappen wel waarom. Het hydrateert je haar intens en vermindert kroezen.

krullencrème
Shea Moisture Coconut Curl Enhancing Smoothie, € 15,45
Shea moisture is de holy grail van veel meiden met krullen. Dit product is ook weer zo’n succesverhaal, met ingrediënten zoals zijde proteïne en neemolie.

krullencrème
Cantu Shea Butter Coconut Curling Cream, € 7,95
Zoals de naam al zegt is dit product een mix van sheaboter en kokos. Samen met veel verzorgende oliën zoals avocado en zoete amandel, zorgt het voor mooie lokken. Extra succes als je het op vochtig haar inbrengt.

krullencrème
Briogeo Curl Charisma Leave-In Defining Crème, € 21,50
Deze crème met rijstaminozuren en avocado zorgt voor definitie en controle bij je krullen. Daarnaast maakt het je haar weerbestendig, zodat het beschermt wordt en niet gaat kroezen.

krullencrème
Moroccanoil Intense Curl Cream, € 37
Iedereen kent het merk Moroccanoil wel, maar kende je deze leave-in cream ook al? Met zoals alle andere producten arganolie in de basis, brengt het krullen weer tot leven zonder te verzwaren.

krullencrème
Bouclème Curl Cream, € 22,95
Bouclème is sinds kort in Nederland verkrijgbaar en daar zijn we heel blij mee. Deze crème is vooral geschikt als je wat lossere krullen hebt of dun haar. Hij hydrateert het haar van wortel tot punt.

Lees hier meer haarartikelen:

Popsugar