Emma Toussain
Emma Toussain Geld 6 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Z贸 veel is Kylie Jenner waard na het oprichten van Kylie Cosmetics

We kennen Kylie Jenner allemaal en we weten ook dat ze zo鈥檔 beetje al het geld van de wereld bezit. Mooie auto鈥檚, een prachtig huis, alle designerkleding die je maar kan bedenken.. ze heeft het allemaal. Maar wat is haar vermogen?

Z贸 veel is Kylie Jenner waard na het oprichten van Kylie Cosmetics

De 26-jarige Kylie Jenner is dit waar wederom door Forbes uitgeroepen tot de jongste self-made woman. Ze heeft natuurlijk wel al een voorsprong gehad door in de familie Kardashian te leven, maar ook die zijn niet geboren met miljoenen op de bank. Ze zijn allemaal heel slim business wise, en dan hebben we het vooral over momager Kris Jenner. Zij helpt haar kids goed en Kylie plukt daar nu de vruchten van. Ze richtte Kylie Cosmetics op in 2014 en is inmiddels al heel wat jaren, collecties en geld (!!) verder.

Hoe veel zij nu waard is? zo鈥檔 $680 miljoen euro.

Dat Kylie Cosmetics zeker nog geen oud nieuws is, bewijst ze elke keer maar weer. Fans zijn nog steeds weg van haar producten en lipcombo鈥檚. Vorige herfst deelde ze een goeie tip voor d茅 najaarslook. Je hoeft alleen maar je lippen te omlijnen met de Kylie Cosmetics Lip Liner in de kleur 鈥楲eo鈥 en vervolgens vul je de rest in met Kylie Cosmetics (hoe kan het ook anders) Plumping Gloss in 鈥楻os茅 and Chill鈥. That鈥檚 it!

Wil je hebben

De tinted butter balms van Kylie Cosmetics zijn nu razend populair. Ook niet zo gek, met zo鈥檔 following van Kylie. Ze staat 茅茅n keer model en bam 鈥 iedereen wil het hebben. De nieuwe balms zien er z贸 zacht en soepel uit, dat wij wel snappen dat iedereen het meteen uit wil proberen. En ze zijn gewoon te koop bij Douglas!

@christineabrahamm

Trying the new @Kylie Cosmetics tinted butter balms鈥︷煒 ohhhhh #kyliejenner #kyliecosmetics #beautyreview

鈾 original sound 鈥 Christine Abraham

Wij ook wel namelijk. Nou, niet zo gek dus dat Kylie met al die knaken zit. De hele wereld koopt dagelijks duizenden producten.

Sephora komt niet naar Nederland, z贸 reis jij voor nog geen 100 euro naar Parijs