Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Lady Whistledown vertelt ons waar Bridgerton seizoen 3 écht over gaat

Het tweede seizoen van Brigderton staat inmiddels al tijdje op Netflix en om heel eerlijk te zijn hebben wij de afleveringen binnen één week allemaal gezien. We zijn inmiddels bijgekomen van de intense blikken van Lord Anthony en de gevreesde Lady Whistledown liet gisteren weten wie de hoofdrolspelers van seizoen 3 zullen zijn. Er gingen al enkele geruchten rond maar nu weten we ‘t zeker.

Mi lord.

Bridgerton seizoen 3

Volgens de originele boekenreeks staat het verhaal van broer #2 Benedict op de planning. In het vorige seizoen zagen we hoe hij viel voor de charmes van naaktmodel Sophie. Toch volgen we niet Benedict, maar een andere broer volgens Lady Whistledown. Ze maakte gisteren bekend welke leden van the ton in spotlight komen te staan: “Miss Penelope Featherington cannot remain a wallflower forever, as all plants thrive best in the sunlight.” Heel verwarrend dat ze hier zelf over schrijft. If you know, you know.

Bridgerton is nu de best bekeken Netflix-serie ooit

Love story

Ook schrijft ze dat het derde verhaal over Colin Bridgerton zal gaan en dat betekent dat alle geruchten waar zijn. Simone Ashley (Kate Sharma in de serie) vertelde eerder aan People over de opnames van het derde seizoen. In het interview zegt ze: “We geven het stokje door aan Nicola en Luke. Ik kan niet wachten om hun liefdesverhaal te zien en ben benieuwd wat ze in petto hebben. Ze gaan het vast fantastisch doen. Ik ben er heel enthousiast over.”

Wij zijn nét zo benieuwd! Ziet Colin Penelope éindelijk staan? En gaan we dan voor #POLIN of #CENELOPE?

Dit karakter uit Bridgerton ben jij op basis van jouw sterrenbeeld