Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love & Seks 13 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Woont je beste vriendin ver weg? Met deze armband hebben jullie toch het gevoel dat jullie altijd samen zijn

Een lange afstandsrelatie met je lover is vaak al moeilijk, maar ver weg wonen van je beste vriendin is het meest verschrikkelijke ooit. Je ziet je bestie natuurlijk het liefst elke dag. Missen jullie elkaar ook zo erg? Dan hebben wij dé armband voor jullie gevonden.

Vroeger waren jullie onafscheidelijk. Maar door studie en werk woont je BFF opeens kilometers van je vandaan. Herkenbaar? Dan willen jullie sowieso in deze armband investeren.

Lange afstandsarmband voor jou en je beste vriendin

Mis jij jouw BFF enorm? Dan kan je dat vanaf nu op een extra lieve manier laten weten. Het enige wat je hoeft te doen is een set Long Distance Touch armbanden halen en ’em aanraken.

De Long Distance Bracelet is perfect voor de tijden dat jij jouw bestie nodig hebt, maar jullie gewoon te ver weg zijn van elkaar. Met een aanraking laten jullie al aan elkaar weten dat jullie elkaar missen en dat je aan elkaar denkt. Ahhh.

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen, is de armbanden verbinden met de bluetooth van jullie telefoon. Vervolgens is het alleen maar een kwestie van aanraken en jouw beste vriendin krijgt een lichte, fijne trilling waardoor zij weet dat je aan haar denkt. Wanneer jij je bestie mist, laat je het gewoon eventjes weten. Het maakt niet uit waar jullie zijn en hoe laat het is.

Verkrijgbaarheid

Deze armbanden zijn in een set verkrijgbaar voor €88,47. Er hangt misschien wel een klein prijskaartje aan, maar jullie besties hebben alles voor elkaar over, toch? Zo wordt het missen van elkaar toch iets dragelijker. Je haalt de armbanden hier.

Uncommengoods

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: