Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Lena uit Echte Meisjes In De Jungle heeft spijt van haar BBL

Menig kijker van Echte Meisjes In De Jungle verbaast zich over het (niet bestaande) evenwicht van Lena. Dat komt naar eigen zeggen door haar ‘grote kont’, die ze heeft gekregen door een BBL te laten doen in Turkije. Tijdens zo’n ingreep wordt je eigen vet gebruikt om je billen groter en ronder te maken en ze een gelift effect te geven. Er worden dus geen implantaten gebruikt, dus de ingreep belooft een ‘natuurlijker’ resultaat. Toch gaat dat in veel gevallen mis en gaat een lichaam er toch heel anders uit zien.

BBL? Don’t do it

De ingreep is ook nog eens gevaarlijk, zo bleek een tijd geleden toen er een jonge vrouw overleed na krijgen van een BBL. “Je kunt niet zien waar je vet precies terug spuit.Om die redenen kunnen aderen beschadigd raken en vetbolletjes via de bloedbaan in het hart of de longen terechtkomen en zo de bloedsomloop blokkeren. Dat kan dodelijk zijn,” zegt hoogleraar esthetische plastische chirurgie Berend van der Lei tegen NOS.

Lena heeft dus ook zo’n behandeling gehad, en liet gister bij Jinek weten spijt te hebben van haar ingreep. “De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die mijn lichaam heeft verminkt”, vertelt ze. “Je kan hele grote wensen hebben, maar de opdracht was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in mijn lichaam.”

Bekijk het fragment hieronder:

Ze laat weten heel erg veranderd te zijn door de ingreep, maar dat ze daar van te voren niet goed over was voorgelicht. “Ik was vrij petite, dus ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou worden zoals ik nu ben.”

Zit jij de hele dag op een bureaustoel? Zo voorkom jij slappe (en platte!) billen