Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 24 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Whut: TikTokkers plakken nu nepwimpers op de onderste wimperrand om deze reden

Another day, another TikTok-hack. Het plakken van nepwimpers blijft iets ingewikkelds, helemaal omdat elk oog anders is en elke nepwimper is ook anders. Hoe zorg je ervoor dat die krengen blijven zitten? Hoe breng je ze uberhaupt aan? Nou, daar lijkt dus nu een hele bijzondere manier voor te zijn. TikTokkers brengen nu de nepwimpers aan op de onderste wimperrand, knipperen héél hard met hun ogen en dan blijft het hangen op je bovenste wimperrand. Een soort magie.

Onderste wimperrand versus bovenste wimperrand

Het klinkt heel erg onwaarschijnlijk dat dit echt werkt, maar als je het eenmaal hebt gezien dan kan je niet ontkennen dat het zo is. Het zit misschien niet heel erg stevig, maar het blijft weldegelijk plakken op de bovenste wimperrand als je deze techniek aanhoudt. Hoe mensen hier achter komen? We hebben geen idee. Is het interessant? Ja, dat is het zeker.

@mimiermakeup

Um excuse me? This eyelash hack – Ib @avonnasunshine @.hajakamara

♬ Sure Thing (sped up) – Miguel

Mirta Miler doet het voor en ook zij is reuze verbaasd over het eindresultaat. Wij ook!

Handige tips

Laatst ontdekten we al hoe je er achter komt of je huid een gele of roze ondertoon heeft. Zo koop je nooit meer de verkeerde kleur foundation, erg handig dus. Hoe je dat ziet? Bekijk deze TikTok-video.

Bambi eyes? 6 tips voor het aanbrengen van nepwimpers