Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 19 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Lesley Versprille verbreekt relatie met EOTB-Ivory na zijn bizarre leugen

Lesley Versprille heeft de afgelopen maanden een relatie gehad met oud Ex on the Beach deelnemer Ivory. Drie maanden geleden liet Lesley weten dat zij stapelgek was op Ivory. Dit was echter van korte duur, want er lijkt plotseling een einde te komen aan de lovestory. Het blijkt namelijk dat Ivory niet loyaal kon zijn aan de realityster en het verhaal hierachter is wel heel bizar.

Verliefd

Drie maanden geleden hoorde we Lesley in een interview nog zeggen: ”Ik ben echt blind, dus ik vind alles leuk aan hem.” Zij leerde Ivory kennen toen hij de Ex on the Beach villa in kwam lopen als ex van Romee. Hoewel Lesley zo verliefd was, wil ze nu absoluut niks meer met hem te maken hebben. Volgens Juice Channel zou hij namelijk zijn vreemdgegaan en dit kreeg Lesley te weten door een Insta-DM van een ander meisje.

Vreemdgaan

In de maanden dat de twee een relatie hadden zou Ivory al die tijd hebben samengewoond met een ander meisje. Dit verklaart misschien ook dat wij zo weinig van de voormalig tortelduifjes voorbij zagen komen op social media. Nadat Lesley de DM van dit desbetreffende meisje ontving, heeft zij het uitgemaakt met Ivory. Ook zijn ‘lover‘ waarmee hij samenwoonde heeft hem het huis uit gezet.

Dakloze Ivory

Zo wordt Ivory niet één, maar twee keer gedumpt. Naast dat hij allebei zijn vriendinnetjes kwijt is, heeft hij ook geen dak meer boven zijn hoofd. Want hij woonde tenslotte samen met dat meisje die hem eruit heeft gezet. Aangezien hij zelf geen huis heeft, had hij hier misschien toch wat beter over na moeten denken.

Reactie van Lesley

Nadat Juice Channel het nieuws naar buiten bracht, deelde ook Lesley een opvallende Instagram Story. Zij plaats een foto met het liedje van Beyoncé: Best thing I never had. Als we even goed naar de tekst luisteren, is deze wel heel toepasselijk. ”I almost loved you. You showed your ass and I, I saw the real you.” Wij denken dat hier meer achter zit dan alleen een leuke foto met een onschuldig liedje eronder. Zal Lesley dan toch een statement naar haar ex-lover maken?

ENGEL – Antoon draait nu in de bioscopen: wij spraken met hem over zijn eigen documentaire