Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 30 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG: bij Lidl scoor je nu een dupe van de Dyson stofzuiger

Als je ouder wordt betrap je jezelf erop dat het heerlijk is om goeie huishoudelijk apparaten te hebben. Denk aan mooie pannen, een airfryer en een stofzuiger. En het liefst een draadloze, zodat je nooit meer hoeft te klooien met het snoer. Die van Dyson zijn prachtig maar ook prijzig. Mocht je dat geld niet hebben: opgelet. Lidl heeft namelijk een dupe van deze stofzuiger en hij is niet eens 100 euro.

Dat is toch geweldig nieuws?!

Lidl verkoopt dupes van de Dyson stofzuiger

Een schoon huis is fijn. En in principe maakt het niet uit hoe je dat voor elkaar krijgt, maar met goede apparaten en producten is het wel een stuk makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de stofzuiger. Vroeger zat je achter alles vast met dat snoer, wat voor grote irritatie zorgde. Nu bestaan er snoerloze en zelfs robotstofzuigers. Dat maakt het leven een stuk makkelijker! Helaas zijn veel van die stofzuigers best wel prijzig, maar dat hoeft niet. Lidl heeft namelijk gewoon een draadloze stofzuiger in de aanbieding voor maar €59.99. Koopje!

Hieronder vind je de belangrijkste punten van deze stofzuiger, dat is ook goed om te weten:

  • Moderne cycloon-technologie voor zuigen zonder stofzuigerzak
  • Flexibel te gebruiken als handstofzuiger of vloerstofzuiger
  • Snoerloos, handig en flexibel inzetbaar
  • Zuigbuis kan snel worden verwijderd – voor ongecompliceerd gebruik als een handapparaat
  • Bijzonder schone uitblaaslucht door HEPA-filter + RVS filter

Geen fan van schoonmaken?

Als jij liever niet met een stofzuiger of poetsdoek in je handen staat.. we feel you. Het voelt soms als ondankbaar werk, omdat de volgende dag alles weer stoffig of vies is. Maar wat als we je vertellen dat er écht tips zijn om dit schoonmaak-uurtje beter door te komen? Dan ben jij blij en is de boel schoon. Dan ben je nog blijer, want lekker is dat wel. Heb jij die schoonmaaktips nodig?

Hier shop jij de favoriete lipliner van TikTok-sensatie Alix Earle