Redactie
Redactie Love & Seks 24 nov 2021
Leestijd: 4 minuten

Van deze 15 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw, toch?!

Zucht, wat vinden we het toch heerlijk om te worden aangeraakt door ons lief. Iedere vrouw smelt van de juiste lieve aanrakingen. Soms zijn het de kleinste aanrakingen die je hart sneller doen kloppen. Een potje rollebollen met je lover kan net even iets bijzonderder worden doordat hij je subtiel ergens aanraakt.

Het zijn letterlijk en figuurlijk de kleine dingen die het ‘m doen.

Lieve aanrakingen

Lieve aanrakingen van hem. We smelten er allemaal bij. Deze moét je herkennen.

1. Als hij je rug kriebelt voor de tv

Jij zit op de bank en jij voor hem met je shirt omhoog. Echt er is bijna niets fijner dan het gevoel van zijn handen over je rug.

2. Als hij je voorhoofd kust als hij weg gaat en jij nog in bed ligt

De perfecte plek om een kus te krijgen is je voorhoofd als je nog een beetje slaperig bent. Het is lief, teder en hij wil je niet helemaal uit je schoonheidsslaapje halen.

3. Als hij je een aai over je bol geeft om je te pesten

Een aai over de bol is lief maar tegelijkertijd een beetje irritant. Je haren zitten door de war maar het voelt fijn. Toch is het een lief en grappig gebaar om te laten zien dat hij dol op je is.

4. Als hij zijn handen langs je heupen laat glijden als hij langs je loopt

Jullie lopen langs elkaar heen in de huiskamer en hij laat even zijn handen langs je heupen glijden. Niet alleen sexy maar ook attent.

5. Als hij je nek kust als je aan het koken bent

Hij komt achter je staan en kust je in je nek. Super lief en het ziet er, althans dat denken wij, ook nog eens heel mooi uit.

6. Als hij je gezicht streelt tijdens de seks

Als hij je gezicht streelt tijdens de seks voelt het nog intiemer. Je smelt bij de eerste blik. In alle opwinding wil hij je laten merken dat hij echt van je houdt, en nee dat doe je niet door een klap op je billen (al vind je dat ook best wel eens leuk).

7. Als hij je een tikje op je billen geeft als je weg loopt

Als je de deur uitloopt en hij je een pesterig tikje op je billen geeft. Het is gewoon best wel mannelijk en een beetje macho. Daar smelt iedere vrouw van.

8. Als hij je hand vastpakt als jullie naast elkaar lopen..lief!

Gewoon ontzettend zoet en zo weet iedereen dat jullie bij elkaar horen.

9. Als hij een arm om je heen slaat als je op zijn borst ligt

Waardoor jullie nog meer in elkaar verstrengeld raken. Je voelt je geborgen en het is helemaal lief als hij in slaap valt en zijn armen nog lekker over jou heen liggen.

10. Als hij jouw benen in zijn nek legt en ze kust

Dit is niet een hele ‘gewone’ plek om te worden gekust en daardoor oh zo leuk. Het kan als je samen in bad ligt maar ook tijdens de seks kan je je nog meer geliefd voelen.

11. Als hij je gezicht vast pakt als hij je een kus op je mond geeft

Het hier-heb-je-een-dikke-pakkerd-lieverd moment is eeuwenoud en misschien ook al veel gedaan, maar het blijft gewoon heerlijk.

Herkennen jullie deze 8 gewoontes in de relatie? Dan zijn jullie een power koppel

12. Als hij zijn hand in je onderrug legt door je door een drukke menigte te helpen

Hij wil absoluut niet dat je aan de kant wordt geduwd en iedereen ziet direct dat jij je lief bij je hebt. Hij laat ook zien dat je van hem bent.

13. Als hij je zachtjes in je nek knijpt om je op je ‘vervelende’ gedrag te wijzen

Je was weer eens bloedirritant en hij kan het uiteraard niet over zijn hart verkrijgen om je op welke manier dan ook pijn te doen. Daarom knijpt hij je even in je nek om te laten merken dat je vervelend maar ook heel leuk bent.

14. Als hij een lok haar achter je oor doet

Dit is zo sexy. Hij kijkt je aan en een van je lokken valt voor je gezicht. Hij wil natuurlijk naar je prachtige koppie kijken dus schuift hij die verdwaalde lok achter je oor.

15. Als hij je bij je kin vast pakt om je diep in je ogen te kijken

Als hij je echt iets belangrijks wilt vertellen, bijvoorbeeld dat hij zielsveel van je houdt, pak hij je bij je kin vast. Dit doet hij zodat hij zeker weet dat je niet weg zult kijken en zijn boodschap echt binnen komt in je hart. Smelt.

Lees ook: 8 onwijs lieve dingen die jij doet in de naam der liefde