Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 23 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Netflix verrast met romantische komedie met Lindsay Lohan in de hoofdrol

Lindsey Lohan is weer helemaal terug van weggeweest: vorig jaar zagen we haar al schijnen in een kerstfilm en nu heeft ze gelijk doorgepakt met een nieuwe romantische komedie. Irish Wish, heet ‘ie. you

Lindsay Lohan te zien in Irish Wish

Het verhaal gaat natuurlijk niet alleen over rozen, helemaal niet in het begin van het verhaal. Wanneer de liefde van haar leven zich verlooft met haar beste vriendin, zet Maddie (gespeeld door Lindsey Lohan) haar gevoelens opzij om bruidsmeisje te worden op hun bruiloft in Ierland.

Dagen voordat het gelukkige paar gaat trouwen, doet Maddie een spontane wens voor ware liefde en komt ze terecht in een alternatieve realiteit waar een toevallige ontmoeting haar laat zien dat je soms moet oppassen met wie je wenst. Nu haar droom werkelijkheid lijkt te worden, realiseert Maddie zich al snel dat haar echte soulmate iemand anders is.

Klinkt als een soort kerstfilm, zonder dat het een kerstfilm is.

Bekijk de trailer hieronder:

 

De film is vanaf 15 maart te zien op Netflix.

Q&A met Lindsay Lohan

Hoe leuk is het om meer van Lindsay te horen over haar nieuwe project? In deze Q&A met Netflix onthult ze hoe ze het vond om deze rol te spelen.

Vertel ons iets over je karakter Maddie

Lindsay: “Maddie is een jonge schrijver in haar beste jaren in New York, een zorgeloos, vrolijk meisje, voor wie ghostwriting heeft plaatsgevonden
de schrijver waarvoor ze werkt. En ze is hopeloos verliefd op hem!”

Waarom wilde je deel uitmaken van dit verhaal?

Lindsay: “Ik hou van verhalen waarin iemand echt zijn dromen najaagt. Wanneer we Maddie ontmoeten in de
In het begin plaatst ze anderen vóór zichzelf. Maar dan beseft ze dat ze de touwtjes in handen moet nemen doe wat het beste voor haar is. Het is een verhaal over geluk, liefde en zelfvertrouwen!”

Waarin verschilt Maddie van andere personages die je in je carrière hebt gespeeld?

Lindsay: “Zij is het enige andere personage dat ik heb gespeeld en dat een vrouw is die zich een weg baant in de wereld.
wereld. Ze heeft iets te zeggen. Ze is een grappig personage met veel fysieke komedie en dat vond ik geweldig.”

De originele cast van Mean Girls is samen gespot op een filmset (!!!!)