Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze vindt dít een verschrikkelijk vakantieland: ‘Gewoon vloeibare schijt’

Soms kom je video’s tegen op Instagram van de mooiste bestemmingen ooit en zet je die meteen op je bucketlist. Nou, volgens Monica Geuze had zij precies hetzelfde met Zanzibar. Alleen viel dat in het ‘echie’ toch ontzettend tegen.

Zanzibar valt vies tegen

In de nieuwste podcast-aflevering van Geuze & Gorgels vertelt Monica dat ze vier weken lang in Zanzibar zat voor opnames van De Bachelor. Het klinkt als een prachtige en tropische plek, maar volgens Monica is daar niks van waar.

“Het is echt.. met alle respect een verschrikkelijk eiland. Er een Instagram Reel en dat is dan Zanzibar expectations versus reality. Je hebt een mooi strand, punt. Voor de rest is het gewoon vloeibare schijt, dat hele eiland. Het is niet normaal. Je hebt daar echt wel luxe resorts, dat heb je. Maar dan moet je gewoon ‘s nachts aankomen in een geblindeerd busje naar dat resort janken en dan moet je daar gewoon 3 of 4 dagen zitten. Niet eruit komen en dan met een rotgang weer naar huis.”

Red eye disease

En als dat allemaal nog niet erg genoeg was, ging er ook nog red eye disease rond. In Nederland bekend als bindvliesontsteking of conjunctivitis. Dit is een ontsteking van het bindvlies dat de buitenkant van het oogwit en de binnenkant van de oogleden bekleedt. Volgens Monica waren er heel veel crewleden besmet en liep iedereen met rode en dikke ogen.

Zij zelf werd heel erg beschermd, omdat zij het programma presenteert  “Ik zal je een foto laten zien van de eindredactrice,” vertelt Monica aan Kaj. “Dit was zo erg. Die lieve vrouw had zo haar best gedaan om een waanzinnig programma op te zetten, kom je thuis zie je er zó uit.” En dat bleek nogal heftig, zo was te horen aan de reactie van Kaj. “Waaaat?” riep hij.

Mensen uit déze provincie geven de meeste complimentjes