Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 18 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze lipliner van Palladio geeft je die perfecte lipfiller-look

Veel mensen zijn nog steeds op zoek naar die perfecte lipfiller-look, zonder dat ze echt lipfillers willen nemen. Op TikTok is te zien dat veel vrouwen deze skill al onder de knie hebben met normale lippenstift, maar er is nu een product op de markt gekomen die echt het verschil maakt. TikTok gaat namelijk helemaal los over deze super handige lipliner van Palladio.

Dit product wil je vandaag nog bestellen!

TikTok-hacks

Instagram en TikTok staan helemaal vol met de meest prachtige en handige hacks op het gebied van make-up en verzorging. Zo weten we door TikTok precies hoe we er met dit kleimasker in no time voor kunnen zorgen dat onze puistjes verdwijnen en zweren TikTok-gebruikers bij het gebruiken van zelfbruiner als wenkbrauwverf en contour.

Daarnaast gaan er ook geregeld make-up items van populaire merken viraal op het platform. Zo ging TikTok compleet los over deze mascara die je wimpers extreem lang maakt en ook deze nieuwe beautywands van e.l.f. Cosmetics zijn razend populair. En nu is het weer raak, want TikTok gaat opnieuw compleet los over een make-upproduct en dit keer is het een lipliner.

Oogschaduw kan de vorm van je ogen helemaal anders laten lijken, zo doe je dat

Lipliner van Palladio

Op TikTok zijn er eindeloos veel tutorials te vinden over hoe je er met make-up makkelijk voor kunt zorgen dat je lippen er voller uitzien. Toch zien wij dat menig vrouwe deze techniek ook nog best wel lastig vindt, maar daar gaat nu verandering in komen. De lipliner van Palladio, die viraal gaat op TikTok, zorgt er namelijk voor dat iedereen dit kan doen.

In haar video laat TikTok-gebruiker Chelsea Thompson namelijk zien hoe makkelijk dit product te gebruiken is. Door de filzstift applicator kan je dit product namelijk heel precies op je lippen aanbrengen en door het vervolgens iets uit te vagen krijg je een prachtig resultaat. Wij zijn fan!

@chelsea.t_

Yeeeaaah… catch me wearing this all summer long! #lipstain #makeup #makeuptutorial

♬ original sound – Chelsea Thompson

Door deze handige TikTok-hack rock jij elke dag een nieuwe kleur eyeliner