Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 21 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Liquid highlighten is dé manier om je zomerse gloed in de herfst te behouden

We kunnen nu toch wel echt met zekerheid zeggen dat de zomer voorbij is (huilen), dus nu moeten we onszelf extra goed verzorgen. De herfst en winter zijn niet écht goeie seizoen voor onze huid, vaak wordt de boel wat droog en grauwig. Hoe je toch je zomerse glow houdt? Liquid highlighter.

Zomerse glow behouden? Dat doe je met liquid highlighter

Liquid highlighter is niet nieuw, ‘t krijgt alleen weer een boost door de seizoensovergang waar we nu in zitten. Je kunt met vloeibare highlighter namelijk zorgen voor die glow je je mist, nu het zonnetje niet meer schijnt. Natuurlijk moet je je huid goed voeden met de juiste skincare, maar als je dan je make-up doet kan je dit eigenlijk niet missen. Enne.. het is ook goed om te investeren in één goed product waar jij heel erg blij mee bent en vaak gebruikt. Helemaal niet zo erg om daar wat meer geld aan uit te geven. Je hoeft ook niet voor de duurste merken te gaan; maar hou zo’n dertig à veertig euro apart.

En omdat we natuurlijk willen dat jij er prachtig uitziet, zetten we onze favoriete producten op een rijtje.

Giorgio Armani Beauty

De Bijenkorf
De Bijenkorf

Gucci Beauty

De Bijenkorf
De Bijenkorf

Charlotte Tilbury Glowgasm

De Bijenkorf
De Bijenkorf

Tinted moisturizer

Foundation is vaak erg zwaar voor je huid en daardoor verstoppen je poriën ook vaak. In de winter wil je dus die glow, die kan je dus maken met highlighter. Maar wil je toch een egale teint, zonder je hele huid vol te plamuren? Ga dan voor tinted moisturizer. We weten inmiddels wel dat we af en toe een beetje moeten investeren in goede producten, omdat je bij make-up het verschil toch vaak ziet. Inmiddels zijn heel veel budgetvriendelijke merken ook echt geweldig in het creeëren van nieuwe formules, dus die lijn vervaagt steeds meer. Dit zijn onze favoriete tinted moisturizers.

Romantisch doen in het herfstseizoen: dit zijn de leukste najaarsdates