Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans Louisa Janssen reageren op haar songfestivalinzending: ‘Hoe is het mogelijk dat jij niet bent gekozen?

Gister werd bekend dat Joost Klein ons gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Maar hij is natuurlijk niet de enige met een muzikale inzending, meerdere artiesten hoopten op deze kans. Zo ook Louisa Janssen, bekend uit o.a. haar eigen realityprogramma’s en Echte Meisjes In De Jungle. Volgers vinden het maar wat jammer dat zij niet is gekozen, zo laten ze weten onder haar ingezonden nummer.

Louisa Janssen wilde ook naar het Songfestival

De 26-jarige Joost Klein uit Friesland gaat naar Zweden namens Nederland. Er zijn veel gemixte reacties op zijn deelname aan de grootste Europese muziekwedstrijd. Veel ouderen kennen hem niet, terwijl de jongeren het juist heel tof vinden. Niet alleen Joost kwam met een inzending, elk jaar zijn er heel wat artiesten die graag mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival. Bekend, maar ook onbekend. En zelfs reality-Nederland vindt het interessant, zoals Louisa Janssen. Zij maakte ook een nummer, maar is uiteindelijk niet gekozen.

“Heelaas ben het niet geworden met m’n songfestival liedje , had het zo graag gewild maar helaas, ik zeg volgend jaar dan maar weer proberen , maar wil jullie toch even een klein stukje laten horen van mijn songfestival lied!”, zo deelt de realityster.

En dat tot grote verbazing van haar volgers en fans. “Met jou waren we vele malen hoger geëindigd. Die Joost klein, verschrikkelijk!!”, reageert de één. “Hoe is t mogelijk dat jij niet bent gekozen, prachtig nummer en stem wow kan die Klein niet aan tippen,” reageert nog een volger. Nou, da’s duidelijk: de commentsectie van Louisa is het er niet mee eens en prijzen haar de hemel in.

Het telefoontje gaat naar..

Joost is in elk geval heel erg blij met dit nieuws. ‘Trust de process’, laat hij weten. We zijn héél erg benieuwd naar zijn nummer, maar iconisch is het nu al.